Specijalna operacija RF, LNR i DNR u Ukrajini

4536

Specijalna operacija RF, LNR i DNR u Ukrajini

online
  • Pridružio: 26 Mar 2022
  • Poruke: 3101

https://twitter.com/copemuch/status/1588982513115930625

GP":Savjetnik šefa ureda Zelenskog, Mikhail Podolyak, pozvao je na napade na Iran kao odgovor na isporuku bespilotnih letjelica Rusiji" Very Happy

Nije mi jasno, što se nervira, pa ionako "oni sve obaraju". Mr. Green

+18

https://twitter.com/copemuch/status/1588991761715978240


"Tužna priča o posljednjem vilenjaku u rovu"

https://twitter.com/copemuch/status/1588987643534397441

Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
offline
  • Pridružio: 09 Sep 2014
  • Poruke: 1303

Неколико украјинских БРДМ-а
https://t.me/DonbassDevushka/31984

Руски војник преживео напад украјинског дрона.
https://t.me/DonbassDevushka/31983

offline
  • S2M  Male
  • Legendarni građanin
  • No pasarán – Sie kommen nicht durch
  • Pridružio: 21 Nov 2009
  • Poruke: 6274

Citat:Тајна украјинског писма Москви

https://www.politika.rs/scc/clanak/523860/Tajna-ukrajinskog-pisma-Moskvi

offline
  • Pridružio: 28 Feb 2022
  • Poruke: 323

Постоје у Русији нацисти,али Русија никад није била нацистичка.Нацизам је институционализован у Украјини дизањем споменика Бандери. Он је био нациста, а што су га Американци у неким квазиисторијским књигама покушавали рехабилитовати и представити националистом, јер су увидели могућност да украјински национализам супротставе Русима(што је на крају и остварило), други је крај приче. ЕУ јесте нацистичка, између осталог што се у земљама Европске Уније руше антифашистички споменици, што су све земље Европске Уније гласале против руске резолуције против "величања нацизма....". У ЕУ се под формом политичке коректности избацују неки писци из школских програма, што је равно палењу књига. Тако је почело у нацистичкој Немачкој, палењем књига, а завршило се крематоријумима.

offline
  • Pridružio: 02 Jun 2013
  • Poruke: 3803

ras007 ::Постоје у Русији нацисти,али Русија никад није била нацистичка.Нацизам је институционализован у Украјини дизањем споменика Бандери. Он је био нациста, а што су га Американци у неким квазиисторијским књигама покушавали рехабилитовати и представити националистом, јер су увидели могућност да украјински национализам супротставе Русима(што је на крају и остварило), други је крај приче. ЕУ јесте нацистичка, између осталог што се у земљама Европске Уније руше антифашистички споменици, што су све земље Европске Уније гласале против руске резолуције против "величања нацизма....". У ЕУ се под формом политичке коректности избацују неки писци из школских програма, што је равно палењу књига. Тако је почело у нацистичкој Немачкој, палењем књига, а завршило се крематоријумима.

Slažem se ja sa tobom, da je fašizam delom institucionalizovan, podizanjem spomenika. Bandera je bio fašista ne nacista. Nacizam je karakteristično nemačka ideologija i sve oko nje je vezano za nemačku mitologiju. To što je bio anti-semita nije isključivo obeležje nacizma.
O njemu ja ne bi pričao iz američkih knjiga već isključivo pričam o nekim čak i jevrejskim istoričarima. Amerika koristi šta joj je potrebno.
To što su za nekoga anti-fašisti (komunisti) za druge su okupatori to je pogled. Mi moramo da se vratimo unazad, komunizam je bio najveća pretnja evropskim državama, fašizam i nacizam su odgovori na to (skupo su koštali evropljane i njihove vlade igranje sa ekstremnim nacionalističkim ideologijama). Ne očekuješ valjda da Poljska veliča SSSR? Ili baltičke zemlje oni na SSSR gledaju kao na okupatora. Ako tako gleda Rusija na antifašizam kao na organski problem čemu sastančenje i bratski odnosi sa Orbanom zašto njega ne pita, kako je moguće da daje onakve izjave i da veliča Hortija? SEćamo se ko je odgovorio i koliki je pritisak trpeo od EU da ne podigne spomenik Hortiju u centru Budimpešte i odustao je. Pa njegove izjave o Hortiju kao najvećem državniku itd. Politika je to moj bato Horti ne smeta, pošto mi je intres saradnja sa Madjarskom ali smeta Bandera pošto imam problem sa UKR.

Ne izbacuju su, opet se vraćamo na početak. Npr taj Italijanski univerzitet nije zabranio nego je odložio bio studije o Dostojevskom. Ali je posle intervencije premijera da nije momenat za to pošto će se protumačiti pogrešno iste je nastavio odmah. Ništa nije zabranjeno to su standardne priče i gomila lažnih vesti kojima je Rusija filovala društvene mreže.

Antifašizam se vadi kada je potrebno a kada ne onda i sa crnim djavolom. Tako je bilo i u eri 20-40 ih. Saradjivali svi sa njima a onda se odjedanput svi napravili nemušti i kao to je najveće zlo. Jeste najveće zlo ali ko mu je pomagao da postane to što jeste? Svi i komunisti i ovi liberalne-demokrate.
Uh odoh ja daleko još će da me proglase za nacisti Very Happy

offline
  • alchemy
  • Pridružio: 06 Jul 2009
  • Poruke: 4925
  • Gde živiš: Novi Sad

Zamolio bih vas (a i sebe) da se zaustavimo sa pričom o nacistima i nacizmu.

Pišite o dešavanjima na frontu ako ih ima, ako ne onda bolje da ne razvodnjavamo ionako razvodnjenu temu. Hvala.

offline
  • Pridružio: 19 Jul 2012
  • Poruke: 1097
  • Gde živiš: Banja Luka

Ljudi satraste vise sa tim fasizmom i nacizmom.
Iinako vas niko i ne cita osim tog sto mu pokusavate nametnuti svoje misljenje.
Kako vam vise ne dosadi seruckati po temi.
Edit. Pretece me mod.

offline
  • Pridružio: 20 Jun 2014
  • Poruke: 7966
  • Gde živiš: Zagreb

Bobrock1 ::
"Savjetnik šefa ureda Zelenskog, Mikhail Podolyak, pozvao je na napade na Iran kao odgovor na isporuku bespilotnih letjelica Rusiji" Very Happy

dakle, sad i Ukrajinci izdaju fetve Laughing
c,c,c... kuda ide ovaj svijet

offline
  • Pridružio: 28 Feb 2022
  • Poruke: 323

dragon986

Немојте ми само о демократији и ЕУ. Хајдемо о неким лепшим стварима. О рату у Украјини.

Иначе, био сам на службеном путу(у посети Киншаси) седам дана, па нисам стигао да коментаришем. Видим да се доста расправљало о дроновима, који ће по свој прилици обележити украјински сукоб. Дронови су постали убојито оружје. Мислим да би требало увести дозволе за поседовање дронова. Као за пиштоље.

offline
  • Pridružio: 09 Sep 2014
  • Poruke: 1303

Par TG kanala ovo javlja
Ykpи су прешли у офанзиву у правцу Сватовског. Великим снагама
https://t.me/denazi_UA/27639

АФУ је кренула у офанзиву, покушавајући да пробије фронт у Донбасу: „🅾“ и ЗВО воде тешке одбрамбене битке

▪ Наставља се Сватовско-кременска одбрамбена операција

▪ Са стране Невског, АФУ је кренула у офанзиву великим снагама. На продор су бачена до два батаљона са оклопним возилима

▪Руска војска их је дочекала ватром из МЛРС-а, тенковима и минобацачима.

▪Током борби, АПУ трпи велике губитке у опреми, стављеној под ватру МЛРС-а и артиљерије

▪ Борбе се такође настављају код Терна и Торског.
https://t.me/azmilitary11/27827
https://t.me/RVvoenkor/31190


Mislim da ovo nije bilo do sada
Руски дрон камиказа „Ланцет-3“ погађа хаубицу М777 у региону Запорожја.
https://t.me/anna_news/42353

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 1089 korisnika na forumu :: 44 registrovanih, 3 sakrivenih i 1042 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3195 - dana 09 Nov 2023 14:47

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: babaroga, Ben Roj, bigfoot, Bobrock1, bojank, Boris Bosiljčić, cifra, Dannyboy, darkstar101, djboj, doktor1964, draganl, dragoljub11987, Dukelander, gorican, goxin, ILGromovnik, Ivica1102, Joja, kinez88, kobaja77, m0nstrum_, mačković, MB120mm, Mercury, Metanoja, mile23, milenko crazy north, Milos82, Miškić, moldway, Ne doznajem se u oružje, radionica1, robert1979, Romibrat, Srle993, Steeeefan, Stoilkovic, tubular, Valter071, virked, Webb, ZetaMan, zixmix