Zastavini pištolji

42

Zastavini pištolji

offline
  • Pridružio: 12 Jan 2011
  • Poruke: 3674

I tu negde dolazimo do one price o jajetu i kokoski jer je Zastava u drzavnom vlasnistvu. Inace slazem se sa gore iznetim a dodao bih da je sada veliko pitanje da li vredi i pocinjati proizvodnju tog pistolja kada ima vec dosta konkurenata na trzistu.
Setio sam se i FNX-a koji ima cenu od $700 plus FN reputaciju i prodajnu mrezu.Generalno imali su dobru ideju ali kada teglis razvoj toliko dugo neminovno je da i dugi dodju do iste ideje.

Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
offline
  • Pridružio: 07 Nov 2007
  • Poruke: 8384
  • Gde živiš: Ravni Banat

А могу ови из "Заставе" да позову Радета Јовановића, човека који је на форуму не тако давно представио пројекат компактног пиштоља, да им дође недељу дана "на поседак" и поради на естетици пиштоља, јер овај њихов "фластични" личи као да су га деца правила на часовима ОТО од шперплоче, па префарбала у црно.

offline
  • Zastitar planete Zemlje i majke Prirode
  • Pridružio: 24 Jul 2012
  • Poruke: 3870

@Reece nisam znao taj podatak za 4 godine... Kod nas je price nece, nece pa stane Mr. Green
@ Wisdomseeker slazem se, samo da poslusaju trziste i kupce i sta kupci zele i stace na noge, ali kao sto neko rece menadzment je "krut" na idejama na zalost!

offline
  • Pridružio: 12 Feb 2007
  • Poruke: 8633

Ne mora Zastava da pravi novi pištolj ili novo oružje da bi zaradila pare za nove projekte, neka redizajnira udarač i obarač na CZ99 i neka to ponudi kao jeftine rezervne delove, opruge, tanje korice i slično za svako postojeće oružje po nešto, vrlo brzo bi skupili dovoljno para za neku novu mašinu ili alat.

offline
  • Zastitar planete Zemlje i majke Prirode
  • Pridružio: 24 Jul 2012
  • Poruke: 3870

Kada je zadnji put Zastava imala nov proizvod mislim na pistolj?
Da bi opstala mora izbaciti nesto novo. Restlizovanjem postojecih modela kratkorocno kupuje vreme jer je sve to vec bilo, male stilske izmene ne menjaju sustinu, isto oruzje samo nasminkano. Da unaprede mehanizam,porade na okidanju, nisanima, okvir veceg kapaciteta, dodaju neku novu sigurnosnu kvacicu pa izbace kao novu generaciju, e to bi bilo ok. Jos naprave u 45ACP ili jos nekom kalibru, mislim da bi bio pun pogodat!

offline
  • Pridružio: 12 Feb 2007
  • Poruke: 8633

Pa to ja napisah samo malo drugačije.

offline
  • Zastitar planete Zemlje i majke Prirode
  • Pridružio: 24 Jul 2012
  • Poruke: 3870

Nismo se razumeli cini mi se. Ja misleh da bi redizajniranje postojecih imalo samo delimican uspeh koji bi bio ktatkorocan. Bilo bi ok kao sto rekoh samo koliko dugo? Isto oruzje nove generacije. Da ga promene sustinski je druga priica. Trebalo bi nesto novo, novo oruzje, sto do sada nije radila Zastava da pokaze zrelost, konkurentnost i ozbiljnost na trzistu...

offline
  • Pridružio: 04 Jan 2012
  • Poruke: 266

snik ::Zastava PPZ


Било већ на теми Застава оружје - нови производи.


Свиђа ми се.

offline
  • Pridružio: 30 Jul 2010
  • Poruke: 2405
  • Gde živiš: mirna bačka

Koji je noviji model,onaj što je postavio DVC,ili Snik?




onaj prvi mi je mnogo lepši,navlaka ima zareze i na prednjoj strani,stanjena je.Jedino zadnji nišan nekako štrči,baš bi lepo stajao neki tipa Novak.
Drugi mi je malo kockastiji,ako je to noviji,moguće da su tako povećali težinu pištolja,koja je stvarno mala za oružje takvih gabarita.Svidja mi se izmenjiv rukohvat,mojim manjim šakama nijedan naš model nije odgovarao,sa dve ruke još i pomoz Bože,a jednoručno horor...
Jedva čekam da ga isprobam,neka je zdravlja,pa i za 10tak godina Cool

offline
  • Pridružio: 04 Jan 2012
  • Poruke: 266

Овај други је ко цигла. Могао би њиме зидати.

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 714 korisnika na forumu :: 29 registrovanih, 1 sakriven i 684 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3195 - dana 09 Nov 2023 14:47

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: A.R.Chafee.Jr., aramis s, babaroga, bobomicek, bozo13, Djokislav, draganl, galerija, HogarStrashni, ikan, jackreacher011011, Koca Popovic, Kubovac, laurusri, Lazarus, mrav pesadinac, naki011, nikoladim, Panter, Parker, powSrb, rajkoplje, sasakrajina, shaja1, stagezin, Vlada1389, W123, 125, 79693