"Nova" istorija Kosova i Metohije, 2009-2021. godina

1641

"Nova" istorija Kosova i Metohije, 2009-2021. godina

offline
  • Pridružio: 16 Feb 2008
  • Poruke: 393
  • Gde živiš: kragujevac

ltcolonel ::Iza ubistva Olivera Ivanovića stoje Srbi i svi Srbi na KiM znaju ko su ti ljudi. Reč je o najbližim intimusima velikog ... tačnije bate velikog ... . Da mi neko rekao da ću da aplaudiram šiptarskoj policiji ne bi verovao ali ovo što su danas uradili trebali su da urade još ranije. Zato vreća smeća u ljudskom obliku i ne sme da se obrati zapadnim ambasadorima jer oni svi odlično znaju ko stoji iza ubistva Ivanovića. Znaju i Rusi i Kinezi ali oni moraju da glume budale a siguran sam da u sebi seire.

Ja mislim bas obrnuto, da je upitanju klasicna `false flag` operacija, jer im je bio potreban kec u rukavu koji uvek mogu da potegnu da bi uradili ovo sto rade i sto ce da rade. Naravno na ove na koje sumnjas nisu akademici nauka, ali drzava pored vojske i policije i ima i drugi nacin da organizuje svoj monopol prinude. Tu je velika greska i vodje i nasih obavestajnih sluzbi sto su radiili illi dozvolili da se radi onakva kampanja za izbore i najgore pljuvanje po njemu, onaj ko me je to u interesu to iskoristio za sebe na najbolji nacin.
Bilo i tezih sitacija pa se branili i odbranili dole, steta sto se o tome malo zna niti se o tome izvestavalo, kao na primer na ovom snimku koji je raritet pravi, a ovako billo svaki dan i seveno i juzno tih godina.
https://www.youtube.com/watch?v=F3NY6Mk-nrA



Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
offline
  • Pridružio: 28 Jan 2008
  • Poruke: 518

Sto forumasi da ti prenose svoja saznanja, evo svedocenja Olivera Ivanovica direktno iz groba:
https://www.youtube.com/watch?v=Y060xkdfD3E&feature=youtu.be



offline
  • Pridružio: 16 Feb 2008
  • Poruke: 393
  • Gde živiš: kragujevac

Ovo je sve tačno što je rekao, samo kontekst je drugi... zašto se i čega plaši... Uglavnom cilj evo vidimo da su Šiptari cilj postigli, sad ćemo da pričamo o ubistvu Olivera, a to što zabranili našu robu ide u drugi,plan već danas na severu je krenula nestašica, pa kad bude krenulo da se preko šume da se dovozi ulje, brašno... Eto opet povoda da izadju sa rosom na Jarinje i Brnjaku i pohapse srpske kriminalce... Na primer o čemu još možemo da pričamo kako su juče šiptarski civili išli automobilima po sirinićkoj župi automobilima okićeni albanskim zastavama, nekom njihovom muzikom do daske da bi samo isprovocirali reakciju naroda....

offline
  • Pridružio: 09 Okt 2014
  • Poruke: 2844

Како год окренули власт је млитава. Председник државе се константно пренемаже и одаје утисак слабића. Једноставно председник државе и врховни командант шири дефитизам.

offline
  • ikan 
  • Legendarni građanin
  • Pridružio: 03 Feb 2013
  • Poruke: 2761

Pokušao sam da izguglam slike i zanimanja uhapšenih, ali slika nema, a sem da je jedan policajac a jedan vođa navijača, ništa drugo nema, čak ni kolko imaju godina.

offline
  • Pridružio: 26 Apr 2014
  • Poruke: 2136

Огласила се и америчка амбасада у Приштини
Сад да ли је искрено и колико
Амбасада САД у Приштини: Не видимо како Косово има користи од ових мера
Citat:„Сједињене Државе су узнемирене због одлуке владе да подигне трговинске баријере. Као што смо рекли, не видимо како Косово има користи од ових мера“,
истиче америчка амбасада.

https://rs.sputniknews.com/politika/201811231117937861-ambasada-sad-pristina/

offline
  • boyce 
  • Super građanin
  • Pridružio: 05 Nov 2007
  • Poruke: 1072

Milan A. Nikolic ::

Зашто не би ти рекао каква сазнања имаш? Није у реду да осуђујеш некога и да доводиш у заблуду, по овом јако важном питању.

Дакле, коме је било у интересу да убије Ивановића, али пази, да га убије, а не само што га је мрзео или га није волео због неких интереса и сукоба, као што већина има неке интересе и сукобе?

Не знам како неко може некога да осуди по овом питању тако олако и да остане чисте савести. Зар је противљење Вучићу оправдање и окидач за овакве оптужбе? Дајте молим вас, мржња према главном у власти државе је постала патологија у овој земљи.


U interesu da ubije Ivanovića bilo je onoj istoj ekipi koja je večeras pretukla Borka Stefanovića, koja je rušila u Hercegovačkoj itd. odnosno kriminalno partijskoj ekipi koja je na vlasti i koja savršeno funkcioniše u ovom sistemu pljačke i kriminala i onda kad neko priča o da su gluposti da Srbija sve više i više liči na fašističku državu, evo im dokaza ovi koji, ubijaju batinaju i ruše su se u Nemačko zvali jurišni odredi SA nosili su braon uniforme i posao im je bio da ubijaju, batinaju i pale, a regrutovali su se su se od lumpenproleterijata, to bi danas nazvali sendvičarima

offline
  • Pridružio: 27 Nov 2013
  • Poruke: 2990

Markoni29 ::Како год окренули власт је млитава. Председник државе се константно пренемаже и одаје утисак слабића. Једноставно председник државе и врховни командант шири дефитизам.

Само реци ко би други био бољи на власти? Ако послушамо ове који оптужују Србе за убиство Ивановића, завршили бисмо горе од Македонаца. Са друге стране, ако бисмо ''кренули сви на Косово'' на шта би то личило, ко би кренуо, који то сви? Чиме би кренуо?

Мрзим то сада да поредим јер и Вучић игра шах, па би неко рекао да нешто потенцирам самог Вучића, него заиста је шах права слика како се одвија сукоб. Па ако неко игра шах зна шта треба да ради и како да пази. Ови што иду у крајности по овим актуелним питањима, очевидно немају појма о томе, или су просто играчи на страни Запада.

offline
  • Pridružio: 27 Nov 2013
  • Poruke: 2990

boyce ::
U interesu da ubije Ivanovića bilo je onoj istoj ekipi koja je večeras pretukla Borka Stefanovića, koja je rušila u Hercegovačkoj itd. odnosno kriminalno partijskoj ekipi koja je na vlasti i koja savršeno funkcioniše u ovom sistemu pljačke i kriminala i onda kad neko priča o da su gluposti da Srbija sve više i više liči na fašističku državu, evo im dokaza ovi koji, ubijaju batinaju i ruše su se u Nemačko zvali jurišni odredi SA nosili su braon uniforme i posao im je bio da ubijaju, batinaju i pale, a regrutovali su se su se od lumpenproleterijata, to bi danas nazvali sendvičarima


Ја стварно не знам да ли је стварно већина нас толико наивна. Показује се да многи немају појма о животу како се то каже, немају појма о стварности како функционише свет, како функционишу државе и власти. У овом и оваквом свету једни једу друге, тј. сви су спремни на уништење другог, просто ради опстанка у категоријама просперитета и напретка.

Лепо је Ђинђић објаснио како бисмо завршили са Албанцима ако послушамо Запад, били бисмо поједени, буквално све бисмо изгубили и постали бисмо топовско месо за ударац на Исток. Права је срећа када имаш своју власт која има какву такву идеологију и одређене принципе, а ако успемо у томе имамо изгледа за опстанак на најљудскији и најморалнији могући начин.

А те приче о колективној кривици и поистовећивању батинаша са убицама, поистовећивању хулигана са државом, остави за наше непријатеље. Немојмо сами себе срамотити таквим причама. Рекла казала и теорије завере су примитивизам у односу на озбиљно разумевање државе и опстанак у нормама о којима овде рекох.

offline
  • liman 
  • Počasni građanin
  • Pridružio: 27 Okt 2018
  • Poruke: 963

Sve što vučić radi na kosovu je žongliranje između njegovog obećanja zapadu da će "rešiti" kosovo i javnog mnjenja u Srbiji koje je većinski protiv toga. Njega samo vlast i lova interesuju, taj čovek ništa drugo ne radi do da gleda koliko će mu šta doneti/odneti rejtinga i na osnovu toga radi sve.

Od njega je bio bolji čak i Tadić, taj je bar nešto odbio da uvede zbog čega je na kraju i izgubio podršku zapada i pao, a vučić ništa nije odbio nego je u potpunosti odradio sve iz briselskog sporazuma a da apsolutno ništa nije dobio od druge strane i verovatno neće ni dobiti. Klasičan primer nesposobnog političara.

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 886 korisnika na forumu :: 15 registrovanih, 2 sakrivenih i 869 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3195 - dana 09 Nov 2023 14:47

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: doloress, draggan, ivica976, Koridor, KOV, Kristian_KG, mikki jons, Neutral-M, robytz, scimitar19, simazr, slonic_tonic, sovanova95, stalja, Vitomir