Ukrajina kao novo globalno odmeravanje snaga, 2014, 2015, 2016. godina

2067

Ukrajina kao novo globalno odmeravanje snaga, 2014, 2015, 2016. godina

offline
  • Pridružio: 29 Jun 2011
  • Poruke: 1095

Dragan Mačak Damljanović ::Poslednji aduti Ukrainske vojske ??????

https://www.youtube.com/watch?v=kXMbzEii_pM


Ovo je u Rusiji snimljeno.



Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
online
  • Pridružio: 24 Sep 2013
  • Poruke: 4533

Dragan Mačak Damljanović ::Poslednji aduti Ukrainske vojske ??????

https://www.youtube.com/watch?v=kXMbzEii_pM

Jei ovo neka Ukro za....ncija ili "Bez starca nema udarca"? Mr. Green
Zaista šalju T 34-85 i SU100 na jugoistok??! GUZ - Glavom U Zid



offline
  • Pridružio: 07 Jan 2013
  • Poruke: 31

Šalju, ali na paradu povodom 70 godišnjice pobede nad fašizmom 9 maja 2015.

offline
  • Pridružio: 23 Jan 2013
  • Poruke: 113

BasCelik ::
....Taj nesrećni Kivi, i Motorola i ostali su obični priučeni pijani "ratnici", kakvih smo se i ovde, na našu nesreću nagledali. Svi oni silni Škorpioni, Beli orlovi i ini... Nekakve sociopate, koje isplivaju za vreme rata, a nakon njega skapavaju od alkohola i droge, po kafanama.. ako ga prežive.....
Daleko veću uslugu svom narodu čini Zaharčenko, koji oslobađa Ukr. vojnike i dovodi njihove majke, prosto zato što će, obzirom na moral Ukr. vojske, vojnici požuriti da se predaju, umesto da ginu. Ako je taj Kivi personifikacija DNR-a i LNR-a, onda je ta slika više nego tužna.

Од пар ћушки умро нико није, а поруке су пре свега упућене не онима који треба да се предају него онима који треба да се мобилишу.
За оне који неће да се предају зна се или ће изгубити главу или ће проћи као ови (што није тако страшно) или још горе.

Сад стварно би били психопате да се иживљавају над свим заробљеницима, ипак је ово мала пропаганда и то добро смишљена са јасном поруком. Уколико имају психопате (вероватно има и таквих) који воле да се иживљавају, такве треба што пре склонити из својих редова.
Убеђен сам да ове снимке које смо гледали да су смишљене у неким већим круговима и како ти снимци утичу на психу оних који би требали да дођу у то подручије да ратују.
Ове које си навео као психопате тоално си омануо, немају борци у првим редовима толико слободног времена да се "играју" са заробљеницима.

ЛОШ И ДОБАР ПЛИЦАЈАЦ. Уколико се предате можемо бити добри према вама у супротном ....

offline
  • Pridružio: 19 Dec 2012
  • Poruke: 25

Najnovija karta:


mycity.rs/must-login.png

offline
  • Girkin 
  • Novi MyCity građanin
  • Pridružio: 08 Avg 2014
  • Poruke: 8

MILO-VAN ::https://www.youtube.com/watch?v=iSMoRm_45rw sve o sebi u pet minuta

Ха,ха на 3:18, Серјожа!!!

Људи, зар није фрустрирајуће да међу Србима увек има овако жестоких подела и фаталистичких погледа на неки догађај чак и када је генерални став свих истветан. Одмах етикете, одмах прозивке, а питање је у суштини бенигно.

Ја би само склонио објективе и камере из рата, осим кад се улази у неко место, па да се дигне морал борцима Ziveli

offline
  • Pridružio: 06 Nov 2010
  • Poruke: 11646
  • Gde živiš: Vranje

Bez komentara

http://www.vesti.rs/Ukrajina/Kucma-Bez-daljih-pregovora-u-Minsku-5.html

offline
  • ruso  Male
  • Elitni građanin
  • sta stignem
  • Pridružio: 08 Avg 2011
  • Poruke: 1919
  • Gde živiš: Republika Srpska

dobri covek ::ruso ::Drago mi sto je konvoj sa humanitarnom pomoci stigao bas kao i onomad pred samo zatvaranje obruca oko Iljovska.

Taktika NAF sto se tice Debeljceva je ocigledna. Svo vrijeme pokusavaju da suze dzep po sirini u odlicno im ide. Da zatvore obruc vjerovatno ne mogu ali mozda im je to i bolje ovako ukri ubacuju jos ljudi i tehnike u dzep i prakticno stavljaju noz pod grlo sami sebi jer je sve to velika kocka u ovom trenutku. Mislim da ce u doglednom periodu u zavisnosti od stanja na terenu NAF izvesti zestoke i precizne udare tehnikom i ljudstvom i preseci dzep na dva dela pa to isto ponoviti na nekom drugom mjestu. Kao sto vec neko rece rade po knjizi a pogledajte sve opkoljavanja koje su rusi radili u WW2. Epilog ce biti slican operaciji "Krug" u Staljingradu kada je neprijatelj opkoljen a zatim presecen na nekoliko grupa. Nadam se da ste shvatili sta zelim reci.

Ukri se polako poistevjecuju sa Njemackom vosjkom u WW2. Podjelice se na Wermaht(UAF) i SS(desni sektor) i na kraju ce se poklati i medjusobno kako su krenuli.


Mislim da ce kotao biti iskoriscen kao veliki i vazan argument pri pregovorima u Minsku. I samo to. Ne verujem da ce biti unistavanja kao letos. Narocito ne verujem da ce biti isecanja kao sto je to bilo svojevremeno u Staljingradu. Izmedju ostalog i zato sto bi to znacilo preveliko trosenje ljudi, tehnike i opreme (mora da se prizna, ali ukrovermaht ima prednost u ukupnom brojnom stanju...). I previse gubitaka.

Cedjenja ce biti, to sigurno. Predaja, oduzimanje oruzja i orudja (ako u kotlu ima bilo cega vrednog, u sta ne verujem), malo slikanja, skakanja ako vreme dozvoli snimanje napolju, tu i tamo po neka cuska (nadam se da nece snimati) ali ocekujte da novi sporazum u Minsku bude potpisan sa linijom razdvajanja prema onim linijama koje su vojske dostigle ili izgubile


Za sada su pregovori prekinuti. Ne mogu reci da tvoja predpostavka nema logike ali opet kad pogledamo NAF ima priliku da opkoli i eliminise gotovo jednu diziviju UA. Evo Macak je okacio klip kako se t-34 i su-100 prebacuju na front, ukri prakticno grebu po dnu gori im pod nogama. Ako NAF ima mogucnosti da unisti ove ukrope u kotlu sigurno ne smije da propusti tu sansu. Ovo moze da bude kljucan udarac UA. Uostalom UA svakim danom je u sve goroj poziciji da se pocnu izvaliciti ovog trenutka moraju da formiraju kolonu, a ona ce po glavi dobiti razne kalibre. Iznenadio bih se kad bi ukrajinci pristali na nesto sto bi im novorusi postavili za pregovarackim stolom. Napustanje teritorije bi shvatili kao poraz kao i bilo koji drugi ustupci. Jednostavno ne vidim razum u mnogim njihovim odlukama tokom ovog sukoba pa se slabo nadam da ce ga sada biti. Confused

offline
  • Pridružio: 28 Apr 2010
  • Poruke: 227
  • Gde živiš: Niksic

aca018 ::

E vala ako se nacisti iscupaju odavde,svaka im cast,taman ko kazan,samo dobar poklopac da dihtuje valjano a okolo dobra vatra pa nek se krckaju....a bjezte odatle kukala vam majka il polozite oruzje,polozio ga je i veliki Paulus kad je stislo sa svih strana!

offline
  • sezan  Male
  • Legendarni građanin
  • Pridružio: 29 Dec 2008
  • Poruke: 3132
  • Gde živiš: Kragujevac

Izdajnik ::http://vineyardsaker.de/novorossiya/der-debalzewo-bruch/#more-2378

Za sve optimiste u Forumu Saker predvidja skorašnji slom UA. ANR topnistvom mrvi Ukraince. Ovi ubacuju sve rezerve i šalju momke u smrt. Municija koja se liferuje je iz 60 tih godina nema novih tenkova novog oružja. Nema novca i vjerovatno ce uskoro Režim bit oboren i na vlast dolaze nacisti.

Što optimiste?
PA i Ukr mediji najavljuju slom,ne razumem tvoj stav?
Što ne priznaš da si pogrešio nego nastavljaš sam sebe da degradiraš.
Počinješ da iritiraš žešće, i od sad te smatram trolom klasičnim...
Stvarno imaš neki problem čini mi se.. Bebee Dol

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 1115 korisnika na forumu :: 55 registrovanih, 7 sakrivenih i 1053 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3195 - dana 09 Nov 2023 14:47

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: A.R.Chafee.Jr., Andrija357, atmel, Bobrock1, bojank, bokisha253, Buzdovan, cavatina, croato, Dimitrise93, doklevise, dragoljub11987, FOX, Gargantua, ivica976, jaeger, Karla, kikisp, Koridor, kunktator, Leonov, Lošmi, mercedesamg, Metanoja, MikeHammer, mikki jons, milenko crazy north, Milometer, mkukoleca, mrav pesadinac, MrNo, Nobunaga, NoOneEver Dreams, nuke92, Oscar, Panter, Parker, pein, procesor, raptorsi, repac, robert1979, Rogan33, royst33, ruger357, S2M, sasa76, savaskytec, slonic_tonic, Srki94, Srle993, tubular, vathra, VP6919, YugoSlav