"Nova" istorija Kosova i Metohije, 2009-2021. godina

1282

"Nova" istorija Kosova i Metohije, 2009-2021. godina

offline
  • voja64  Male
  • Stručni saradnik foruma
  • Pridružio: 10 Okt 2012
  • Poruke: 25481

Evo REŠENJA za pad sistema!!!

Zaradiće i botovi po sedndvič za zasluge u odbrani vlasti,,
PS,
Momci sa Košara stopirali ruglo oko spomenika i sad se o tome ĆUTI..
Neko će morati i u ĆORKU...



Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
offline
  • Pridružio: 28 Jul 2011
  • Poruke: 183

amaterSRB ::Napisano: 31 Jul 2017 12:54

"Лако је рећи – идите и борите се за Косово. Међутим, то нас је увек водило у рат. Желим да кренем новим путем – за Србију. Желим да отворено и фер разговарамо о решењу косовског конфликта. Иако Срби за то још нису спремни, нећу попустити, јер ће та дебата за све нас имати лековито дејство, без обзира на то да ли ћемо постићи добар резултат или неуспех", објаснио је Вучић у интервјуу швајцарском дневнику Блик.

Председник Србије је подвукао да ће, ако обе стране не буду спремне да нешто изгубе, конфликт вечно трајати, а то шкоди обема странама.

Подсећајући да је био најмлађи посланик, након тога најмлађи министар и премијер и сада најмлађи председник, оценио је да је најбољи човек за тај задатак јер нема више никаквих личних амбиција.


"Не стидим се да кажем да сам се променио. Само се магарци не мењају. Поносан сам да то сваког дана показујем и да ми грађани верују", објаснио је Вучић

rts.rs/page/stories/ci/story/1/politika.....stiti.html

Dopuna: 31 Jul 2017 13:10

Министар спољних послова Ивица Дачић оценио је да је разграничење на оно "што је српско и што је албанско", "једино могуће трајно компромисно решење" у предстојећем дијалогу о Косову и Метохији.

"У договору Срба и Албанаца то је једино могуће трајно компромисно решење, уз посебан статус за наше цркве и манастире и уз Заједницу српских општина на југу Косова. Ако се испостави да је то немогуће, или да је неприхватљиво, нећу бити несрећан него ћу пробати да дам допринос у проналажењу трајног и реалног решења", рекао је Дачић.

rts.rs/page/stories/ci/story/1/politika.....senje.html

GUZ - Glavom U Zid GUZ - Glavom U Zid GUZ - Glavom U Zid jbg


аматер СРБ
Ово сам данас прочитао и не могу да се начудим да овакве ствари АВ може да изговори. Нарочито ми је пало за око оно:

"Не стидим се да кажем да сам се променио. Само се магарци не мењају. Поносан сам да то сваког дана показујем и да ми грађани верују", објаснио је Вучић

Није проблем кад водоинсталатер после 20 година рада каже, ја сам одлучио да се променим па ћу од сад да будем пекар и од сутра отварам пекару и уместо водоводних цеви бавићу се прављењем хлеба, кифли и бурека.
Проблем је што су нас Ивица и Аца од 91 до 99 слали у све могуће ратове у име Српски националних интереса, фанатично су позивали на борбу, Аца је чак преко радикала слао четничке добровољце. Затим је Аца пред крај свог радикализма плакао на испраћају Шешеља у Хаг и на крају је организовао митинг против хапшења Младића и Караџића у сред Београда где је један момак настрадао у сукобу са полицијом.
Све ово је покренуло велики број Срба да се лати оружја и да се супротстави и усташама и балијама и шиптарима и нато пакту. Многи војници су погинули у тим ратовима у које су нас позвали порад осталих и Ивица и АВ, много наших сународника је протерано и из хрватске и из босне и са космета. Многи су гинули са идеалима радикала и социјалиста о потреби одбране српства на свим просторима. Последњи рат се завршио 1999. или 2000. на простору Прешева и Бујановца. АВ и Ивица и даље живе за то да ће се кад тад наша држава вратити на Космет и у РСК. Дакле од 1990. па до 2008. пуних 18 година њих двоица праве магарце од Српског народа на свим овим просторима, да би од 2008. пожелели да се мало промене и сад би одједном у ЕУ и у НАТО и од једном су немци наши највећи пријатељи и одједном нам сад треба договор како ћемо даље. Па што тај договор нису објавили преко својих странака 1990. да народ узалуд не страда. Какав је ово цинизам да политику коју си заговарао 18 година као радикал због које је, свесно или несвесно страдало више милиона Срба, сада називаш грешком. Е замислите Аца се мало зезнуо, упс, изгинуло пар десетина хиљада људи, расељено пар милиона и сад више неће да буде магарац него хоће у ЕУ. Играо је игрицу на компјутеру 18 година и изгубио е сад ће да покуша исту игрицу на други начин.
Успут и Ивица и АВ су издали своје главне учитеље кад им је то било најпотребније. Ивица се није појави на Видовдан кад су Слобу (ма какав био) изручивали у Хаг (Чеда и остала банда) крио се и усрао да и њега не одведу. Шешељ (ма какав био) иструлио је у Хагу борећи се на неки свој начин за Србију а АВ је схватио да је 18 година био магарац и прешао је на другу страну. Свака част Чеди, он је издајник од почетка и он то јавно каже, прво шта би урадио признао би шиптарско косово. И то је поштеније од ове двојице који су се у ратовима крили иза војника хероја и напаћеног народа а сада исто раде позивом на тобож свеопшти дијалог.
Какав дијалог, стегни јаја па поведи народ у рат или стегни јаја и сам изађи на ТВ и признај шиптарско косово. Докле више иза леђа народа и војника.



offline
  • voja64  Male
  • Stručni saradnik foruma
  • Pridružio: 10 Okt 2012
  • Poruke: 25481

Poenta vladanja AV ,Ivice i inih je uvek ONO e sad je i to provaljeno..

offline
  • Pridružio: 01 Jun 2013
  • Poruke: 2467

ltcolonel ::Kad god vidiš nekog ko nosi Informer u rukama (a na žalost ima ih dosta) vidiš mu po faci da mu je IQ minus beskonačno ali na žalost i ti retardi i umobolnici imaju pravo glasa. Kad bi se pravo glasa dalo ljudima sa bar IQ 100 teško da bi SNS i ušao u parlament.
Problem je i sa alternativom. Pa ko će da glasa za retarde Šutanovca, Čanka, Čedu narkomana, Tadića i slične.


Vezano za umobolnike ,retarde i informer . Kada sam ja bio klinac u gradjevinsku skolu na smer keramicar ( tada jedini dvogodisnji ) su se upisivali ili oni sto padnu jednom peti i dva puta sedmi ili oni sto su zavrsili osnovnu za decu sa specijalnim potrebama pa nakon prvog polugodista spoje 3 razdreda u jedan jer 2\3 djaka prestane da dolazi u skolu. Sada keramicar vodi sluzbu, informer im je glasilo
, umobolnik gl urednik a retardi citaju.
Napravili su ekosistem gde je ciklus kruzenja retarda kljucan za opstanak vladara jednako koliko i lanac ishrane sendvicara.

offline
  • Pridružio: 22 Jan 2014
  • Poruke: 1263
  • Gde živiš: Srbija

Strela ^^^

Virus Mila Djukanovica.
Eto dobismo i mi jednog, samo sto Alek nije taj tip, suvise je Milo smiren za njega.
Koncept je isti i iz iste kuhinje.
Nema sanse da ovaj vlada dugo ko Milo, provaljen je. Ja mu dajem maksimum jos dve godine.

offline
  • amstel  Male
  • Legendarni građanin
  • Pridružio: 13 Maj 2012
  • Poruke: 2526
  • Gde živiš: Hiljadu milja od topolivnice

radionica1 ::Strela ^^^

Virus Mila Djukanovica.
Eto dobismo i mi jednog, samo sto Alek nije taj tip, suvise je Milo smiren za njega.
Koncept je isti i iz iste kuhinje.
Nema sanse da ovaj vlada dugo ko Milo, provaljen je. Ja mu dajem maksimum jos dve godine.


iz tvojih usta u Bozije usi

offline
  • Pridružio: 11 Jun 2009
  • Poruke: 366
  • Gde živiš: na planeti majmuna

su27 ::šta ovaj bulazni?!

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2017&.....id=1288101

"Dačić je u autorskom tekstu za "Blic" od ponedeljka najavio je da će sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, koji je i pokrenuo pitanje unutrašnjeg dijaloga o Kosovu i Metohiji, proveriti mogućnost razgraničenja na tom prostoru."

pa da jer šta se njih dvojica dogovore to će biti to Very Happy



Ово је најтежа тема на овом форуму, зато што ће решење конфликта на КиМ бити оличије наше издаје, наше корупције, наше беде и наше немоћ. Да ли има званичне цифре у еврима коју желе шиптарима да поклоне? Колика је просечна цена земљишта, пословног простора? Колико квадрата ми то поклањамо? Шта је са рудама, рудницима и осталим ресурсима? Дуг КиМ-а Србија плаћа. И шта ми добијамо за тај полклон? Кредите западних банака и чланство у ЕУ где гиганти тржиште и уносне послове контролишу. Кад погледам како се народи на Блиском истоку за камен боре (не само војно него у сваком погледу) или хрвати за Пирански залив, Превлаку и за сваки педаљ АВНОЈ-ске земље преко Дунава на нашој страни кукају. А наш министар спољних послова мимо устава о разграничавању законите српске земље говори онда ме само мука хвата. Ово је неопроштиво и према прецима и према будућем породу.

offline
  • Pridružio: 28 Nov 2015
  • Poruke: 164

radionica1 ::Strela ^^^

Virus Mila Djukanovica.
Eto dobismo i mi jednog, samo sto Alek nije taj tip, suvise je Milo smiren za njega.
Koncept je isti i iz iste kuhinje.
Nema sanse da ovaj vlada dugo ko Milo, provaljen je. Ja mu dajem maksimum jos dve godine.


Ista je to banda, nego nije Srbija Crna Gora pa zbog toga ima jos dve godine najvise.

offline
  • VJ 
  • Legendarni građanin
  • Pridružio: 16 Apr 2014
  • Poruke: 17753

Косово и Метохија су један од стубова идентитетског и духовног пантеона српског народа.
Његовим урушавањем, постајемо бесловесно робље.

offline
  • Pridružio: 25 Dec 2016
  • Poruke: 2107

su27 ::
za njih sad glasa po otprilike 1-2%, fora je u tome što baš informeri i slični nameću kako je to jedina opozicija u Srbiji i onda ubijaju volju ljudima da izlaze na izbore a što manje ljudi izađe to više odgovara vlasti

narodu treba neko oko koga će se okupiti, pojavio se onaj klinac iz Mladenovca skupila se neka energija i onda kad su krenuli protesti u BG on se u**o ko grlica i ogradio se i ode energija u onu stvar, a tako se ne mijenja istorija


Iskoristili bi ga, progutali, sazvakali i ispljunuli. Kojoti iz opozicije ili vukovi sa vlasti ali neko sigurno bi. Iz mog ugla bar je bio pametan da to razume sto je dobro. Realno neredima se ne bi nista postiglo osim negativnog a to ili nesto slicno bi mu fabrifikovali 100%.

A ovo se sve nekako moglo predvideti kada su nam ubili i ono malo preostalog db-a. Politicari svi presli na alternativne izvore prihoda, predsednik SANU je postao ista prica kao dok je bio dekan (glumi principijelnost a ovamo trange frange i on), sipci nam kontrolisu najbitniji tj najprofitabilniji segment podzemlja i usko saradjuju sa nasim organima reda.

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 1120 korisnika na forumu :: 31 registrovanih, 5 sakrivenih i 1084 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3195 - dana 09 Nov 2023 14:47

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: anbeast, Ben Roj, Boris BM, CikaKURE, dankisha, debeli, doktor1964, Dorcolac, Georgius, hologram, HrcAk47, kolle.the.kid, krkalon, ksyyaj, Kubovac, ladro, Leonov, Marex, milos.cbr, Miskohd, muaddib, ozzy, Pohovani_00, RJ, Srle993, styg, vandrej, vathra, yrraf, ZetaMan, žeks62