Specijalna operacija RF, LNR i DNR u Ukrajini

2740

Specijalna operacija RF, LNR i DNR u Ukrajini

offline
  • Pridružio: 26 Mar 2022
  • Poruke: 3113

davison20 ::Najnovije vesti u Sloveniji: Gradonačelnik Melitopola na jugoistoku Ukrajine Ivan Fedorov izjavio je danas da su ukrajinske snage značajno napredovale na području Hersona i da se već nalaze na periferiji grada. "Slično je i na području Melitopolja. Naše oružane snage su se već pomaknule od Zaporožja za više od 10 kilometara prema Melitopolju", rekao je Fedorov. Dodao je da su ukrajinske snage dobile novo oružje od Zapada i da će moći osloboditi Melitopol, koji je sada u ruskim rukama.

Koliko ima istine u tome?


https://www.rtvslo.si/svet/evropa/domnevna-predaja.....jev/631476

GP":Veleposlanik samoproglašene Luganske Narodne Republike u Rusiji Rodion Mirošnik objavio je na društvenoj mreži Telegram da je u severodonjeckom predgrađu Metelkin potvrđena predaja oružanih snaga zajedno s njihovim čelnicima."

"Zapovjedništvo ukrajinske vojske nalazilo se u blizini grada Široka Dača. Konašenkov je također naveo da je veća postrojba ukrajinske vojske također bila pogođena projektilima u regiji Donjeck na istoku zemlje. Navodi se da je ubijeno 300 ljudi. Brojevi se nisu mogli neovisno provjeriti."

Da postavimo i "neugodne vijesti sa ovog RTV portala".... Mr. Green

Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
offline
  • Pridružio: 26 Feb 2022
  • Poruke: 307

Pa ja pitah oko toga i navedoh da je TASS tu vestio objavio ali niko nista ne prokomentarisa ...
Prvo da li je tacno.

offline
  • Pridružio: 31 Jan 2014
  • Poruke: 1599
  • Gde živiš: na zalasku sunca

https://www.lbc.co.uk/news/british-soldiers-ready-fight-russia-world-war-3/

Нови британски начелник генералштаба каже да Британци морају да се спреме за рат против Русије.

offline
  • Pridružio: 20 Avg 2014
  • Poruke: 1157
  • Gde živiš: u međuvremenu

amaterSRB ::https://www.lbc.co.uk/news/british-soldiers-ready-fight-russia-world-war-3/

Нови британски начелник генералштаба каже да Британци морају да се спреме за рат против Русије.


Управо о томе говори Лира, упрово о томе је реч. И онда дођу овде ликови и питају се шта Руси раде, као да рат и мир зависи само од њих.

Патетично.

offline
  • Pridružio: 20 Okt 2020
  • Poruke: 120

Ne znam ko je napisao da je G. Lira u kucnom pritvoru. Odakle to? Ne bi imao internet i mogucnosti da pise kontra Ukr. Meni vise lici da je to jos jedan isfabrikovan medijski spiner sa Ukr strane. Sta mu je cilj ko zna, da pusta medijske balone ruske pobede i ulazak Amera u rat…da testira javno mnjenje. Obzirom da je bilo dosta prasine oko njega i da je sam tvrdio da su ga Ukr tajna sluzba zarobili…mozda sad odradjuje neku sljaku za ekipu. Samo glasno razmisljam

offline
  • Pridružio: 14 Jun 2022
  • Poruke: 1307

Davidson20

Ако се не варам тај градоначелник је замењен за неке руске заробљенике? У питању је најпростија пропаганда. Намењена Украјинцама. Не знам колико Украјинци верују у такве глупости?

offline
  • Pridružio: 04 Sep 2012
  • Poruke: 8473
  • Gde živiš: pecina stroga

amaterSRB ::https://www.lbc.co.uk/news/british-soldiers-ready-fight-russia-world-war-3/

Нови британски начелник генералштаба каже да Британци морају да се спреме за рат против Русије.


Mr. Green Mr. Green Very Happy


https://www.mycity.rs/must-login.png Mr. Green Mr. Green :

offline
  • Pridružio: 30 Dec 2011
  • Poruke: 129

Neke kolege sebi bas daju puno za pravo, kao da su na zapadu skolovani za diskusiju po principu: ono sto ja kazem je istina, a ne ono sto ti vidis svojim ocima. Dobro, svako ima pravo da prica.
Evo usudicu se da i ja dam svoje vidjenje u smislu zavrsetka price (nadam se da mi kolege nece uvesti sankcije).
Nekako se ne mogu oteti utisku da Rusi namerno (planski) rade polako, da bi pricu uveli u zimu i natrljaju nos ovima sto stalno dolaze u Kijev i onako zbijeni kao hijene nesto kao prete, misleci da ce im prica proci. Nadaju se da ce resiti situaciju sa gasom do zime, a ja nesto ne vidim kako ce to izvesti (a uvek moze da bude i sabotaza). E kada pocne straznjica da se smrzava, a da ne pricam o tome sto se desava kad pocne i industrija da staje, e onda ce polako poceti da odlaze i do Moskve da se pravdaju, jer ne vidim kako mogu da objasne svom javnom mjenju da se strpe do proljeca ili ne znam cega.
Ne bi me iznenadilo da bas tad Rusi ubace nove snage i pojacaju operacije i da onda u Kijevu padne uvrtanje ruku, bas kao i nama u Rambujeu da se potpise sve sto se trazi. E tu je samo pitanje sta ce da se trazi, tako da ne vidim smisao da se sad ide na devastiranje Odese, Nikolajeva, Zaprozja, Dnjepropetrovska...
Strpljenje je uvek donosilo rezultate a ne jurenje pred rudu, tako da mi sacekamo jos malo...

offline
  • Pridružio: 10 Mar 2022
  • Poruke: 65

Овај Scott Ritter треба да се гледа ко што се лектира чита. За оне које мрзе да гледају 2 сата (а сваку његову реченицу вреди слушати) само ћу да издвојим пар делова
- први је када наводи део из интервјуа са како каже "russian defense guy", где новинар пита да ли ће остати без ракета калибар? Тај лик одговара са отприлике - "Да ли сте луди? Ми се за ово спремамо већ годинама"
- други је, када каже отприлике да је Русија била сабијена уза зид и да су се сад руси одмакли од тог зида и да сигурно неће стати док тај зид не буде био далеко од границе 2000 км.
- Шта значи денацификација? То не значи само уништење нацистичких јединица већ и да хипотетички Украјина опстане у неком каквом год виду, ОНА ЋЕ МОРАТИ ДА ИМА УСТАВ КОЈИ ЗАБРАЊУЈЕ БАНДЕРУ И СВЕ НАЦИСТИЧКЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ! Сада замислите до каквог стања ће се довести Украјина да би ово могло да се оствари!
- Каже да је Порошенко изјавио да су Мински споразум потписали само да би добили на времену да изграде НАТО базе и да обуче своју војску по НАТО стандардима.

offline
  • Pridružio: 23 Maj 2014
  • Poruke: 1163

davison20 ::
To su ugodne vesti, mene zanmaju informacije o neugodnim po Rusima. I 20 km je predgradje ako imaš oružje za napad.


Ako pratis ovu temu, znao bi da Ukrajinci kod bilo kakvog osvajanja, pa cak i najmanjeg, kace zastavu i slikaju se (da ne spominjem nosenje pogranicnog stuba). Nema nikakvih 'ofanziva', osim na twitteru.

Evo ti sta objavljuju tamo 'blizu' Hersona, lokacija je 46.735776, 32.179037. Ubaci u GM pa vidi gde se front nalazi.

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 734 korisnika na forumu :: 39 registrovanih, 6 sakrivenih i 689 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3195 - dana 09 Nov 2023 14:47

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: 357magnum, Bane san, bigfoot, bojank, bufanje, cavatina, chica, CikaKURE, darkangel, deLacy, Dimitrise93, esx66, galerija, GandorCC, Georgius, hologram, ikan, ILGromovnik, Karla, ksyyaj, kubura91, laganini123, loon123, Lošmi, mercedesamg, Mi lao shu, MikeHammer, mile23, NoOneEver Dreams, radoznao, rodoljub, ruger357, Srle993, stegonosa, vathra, vukdra, wizzardone, ZetaMan, šumar bk2