Specijalna operacija RF, LNR i DNR u Ukrajini

2739

Specijalna operacija RF, LNR i DNR u Ukrajini

offline
  • S2M  Male
  • Legendarni građanin
  • No pasarán – Sie kommen nicht durch
  • Pridružio: 21 Nov 2009
  • Poruke: 6268

Kolega Shinobi postavio na drugoj temi.
⚡Rumours the Russian missile strike on the command post in Dnipropetrovsk (50 officers/generals killed) came as result of informations passed by high ranking Ukrainian officers.

Ako je ovo istina....ovoj je ogroman gubitak, ako je istina a i veeeeeliiiiiki problem za VSU.Onda su ih uspjeli obavještajno probušiti. Mr. Green

Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
offline
  • Pridružio: 11 Dec 2010
  • Poruke: 2411
  • Gde živiš: Beograd

@S2M,
Prvo otkud znas da je neistina? Jesi bio tamo? Sad ti iz Nemacke znas bolje od mene sta ima ovde?
Drugo, kakvu vrstu dokaza ocekujes da ti obezbedim?
Zakletog svedoka, dnk materijal, ili je dovoljna izjava overena kod notara?
Sto ne trazis dokaz od ljudi koji ostavljaju postove tipa "ja ne znam sta je plan ali sam siguran da Rusi ovo rade zato sto im bas tako odgovara"? To ti je ok? A sta god ja napisem - odmah ide "evo ga ovaj smarac, opet jedno te isto". A sta drugo da napisem kada se nista ne menja danima i nedeljama?
Evo napisacu da Rusi melju za sve pare, da je pitanje dana kada ce se front ukrajinske hunte raspasti i da se Putin nece zaustaviti dok mamu maminu onima iz Lavova ne sredi. Ako sam ja jedina prepreka da se sve to bas tako desi, eto uklonili smo i tu prepreku.
A i vi IB-ovci, sto ne napravite lepo svoj post na koji necete primati neistomisljenike pa se tamo lepo razgovarajte bez nas koji mislimo drugacije? Svima lakse.

offline
  • Pridružio: 16 Feb 2015
  • Poruke: 40

Najnovije vesti u Sloveniji: Gradonačelnik Melitopola na jugoistoku Ukrajine Ivan Fedorov izjavio je danas da su ukrajinske snage značajno napredovale na području Hersona i da se već nalaze na periferiji grada. "Slično je i na području Melitopolja. Naše oružane snage su se već pomaknule od Zaporožja za više od 10 kilometara prema Melitopolju", rekao je Fedorov. Dodao je da su ukrajinske snage dobile novo oružje od Zapada i da će moći osloboditi Melitopol, koji je sada u ruskim rukama.

Koliko ima istine u tome?

offline
  • S2M  Male
  • Legendarni građanin
  • No pasarán – Sie kommen nicht durch
  • Pridružio: 21 Nov 2009
  • Poruke: 6268

Voja1978 ::@S2M,
Prvo otkud znas da je neistina? Jesi bio tamo? Sad ti iz Nemacke znas bolje od mene sta ima ovde?
Drugo, kakvu vrstu dokaza ocekujes da ti obezbedim?

Ma ti si obavješten!Kako da ne.Prosipaš neistine po forumu i onda se služiš olanđalom demagogijom da bi ocrnio jednog učesnika u ovom sukobu.Naravno da treba da dokažeš da to što si napisao ima veze sa istinom.To su teške optužbe.Mizerno do zla boga.A ja sam za tvoju informaciju vrlo dobro obavješten.Više nego što možeš da pretpostaviš.
Ne treba meni tvoja pisanija o mljevenju jer to nije moj način pisanja.Samo činjenice sa sve dokazom, bar neki link a ne proizvoljne neistine.I to više puta ponovljene, da ne bude zabune.
I da, da dodam.Koje veze to što pišeš ima sa "neistomišljenjem"?To nije neistomišljenje već NEISTINA.Jedno je kada našpišeš da se sporo napreduje, da treba mobilizacija itd...To je tvoje mišljenje, ali kada napišeš nešto o raskidanju ugovora i provodu tih koji su raskinuli po beogradskim kafićima, to se zove neistina, da ne upotrebim neki drugi epitet.Nadam se da ti je sad jasnije da ovo nema veze sa mišljenjem.

offline
  • Pridružio: 10 Mar 2022
  • Poruke: 611

Novi intervju sa Scottom Ritterom, ovaj rat je daleko iznad same Ukrajine (nije da nismo znali).
Ako je u pravu u svom predviđanju situacije oko Tajvana, ne piše nam se dobro i ishod rata u Ukrajini uopće neće biti bitan.
https://www.youtube.com/watch?v=SvVC1VBiWKM

offline
  • Pridružio: 18 Feb 2011
  • Poruke: 723
  • Gde živiš: Bratislava

@davison

Koliko ima istine?

Malo, vrlo malo.... Ako je predgrađe Hersona selo udaljeno 20 km, onda su u predgrađu. 😁

offline
  • Pridružio: 26 Feb 2022
  • Poruke: 307

Ala bi se zakuvalo kad bi sada Kinezi bojno priveli Tajvan matici . Sumnjam da bi Amerikanci nesti smeli jer bi sukob brzo eskalirao upotrebom i Atomskog oruzija.
Ako bi Rusija javni rekla da u slucaju napada Amerike atomskim oruzjem na Kinu da bi to shvatili kao ugrozavanje Ruske drzave i da ce odmah napasti Ameriku, ne znam sta bu Amerika smela.

offline
  • Pridružio: 20 Avg 2014
  • Poruke: 1157
  • Gde živiš: u međuvremenu

Voja1978 ::@Atinjanin,Na kraju, ako ja nisam u pravu, i Rusa ima taman koliko je potrebno, sta ih sprecava da nesto konacno urade?

Па раде, како да не раде.

Немилосрдно уништавају украјинску војну силу, а колективни запад шизи. Иначе, зар стално треба подсећати да ово није примарно руско-украјински сукоб, већ рат Бајденове администрације, Лондона и политичког запада против Русије. Украјина је само видљива позорница свеукупног фронта који је за сада примарно економски, политички и геополитички.

Рат ће трајати док се 1. не договоре Руси и представници колективног запада или 2. неко од њих не претрпи пораз, економски и војни или и један и други.

Кијев се ту ништа не пита.



Узгред, Гонзало Лира мисли да су украјински губици катастрофални, да се дешава "annihilation " украјинске војске, да су животи Украјинаца бачени буквално ни за шта, да је потпуна руска победа неминовна и да луђаци из Беле куће преко нових посредника (Литванија и Пољска) спремају ескалацију око Калињинграда, што ствара реалне претпоставке за улазак америчких и других НАТО трупа у Украјину, које ће бити од стране Руса немилосрдно уништене, јер за разлику од Украјинаца, које држе макар бившом браћом, Руси "not give a shit" за животе литванских, пољских и америчких имбецила.

Dopuna: 19 Jun 2022 16:32

vukovi ::@davison

Koliko ima istine?

Malo, vrlo malo.... Ako je predgrađe Hersona selo udaljeno 20 km, onda su u predgrađu. 😁


Гонзало Лира је у кућном притвору у Харкову и у јучерашњем обраћању тврди са су руске трупе "све ближе и ближе Харкову".

Да то чује својим ушима.

offline
  • Pridružio: 26 Mar 2022
  • Poruke: 3091

https://mobile.twitter.com/AZmilitary1/status/1538539438598496259

GP:"Bitka za Severodonjeck: stanje od 18.00 sati 19. lipnja 2022. (izvještaj doslovno gotovo 10 minuta nakon 18.00 sati po lokalnom vremenu)

Oružane snage Ruske Federacije nastavljaju stiskati obručni prsten oko industrijske zone na jugozapadu Severodonjecka."

Izgleda da se priča oko S.Donjecka polako a sigurno završava. Ako podsjetimo, več su se jedinice ukra skoro povukle onda je došlo do preokreta. Tada sam napisao , da če S. Donjeck pasti u dva dana. Tako da sada se uzdržavam da dajem bilo kakve prognoze.

Inače i ja sam mišljenja, da ruje vrlo su obarzivi u upotrebi svog arzenala protiv ukrajinske armije. Ako dode do uplitanja poljaka ili možda engleza u ovaj rat moje riječi če se potrvrditi.

offline
  • Pridružio: 20 Avg 2014
  • Poruke: 1157
  • Gde živiš: u međuvremenu

Изоставио сам најбитније из Лириног обраћања...

Да, уверен је да актуелни персонал Беле куће није у стању да решава велике економске проблеме, да неће дозволити да у међуизборе уђу понижени од Руса, те да мизерну економску и политичку ситуацију желе да потисну из фокуса јавности. Како? Ратом са Русијом. Нису у стању да реше економске и политичке проблеме и прибећи ће директном америчко-руском рату и по цену да буде нуклеарни.

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 920 korisnika na forumu :: 52 registrovanih, 5 sakrivenih i 863 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3195 - dana 09 Nov 2023 14:47

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: A.R.Chafee.Jr., Areal84, bladesu, Bojan5150, bojcistv, Boris90, Brana01, dane007, DejanSt, DENIRO, Dimitrije Paunovic, Dimitrise93, DPera, dragoljub11987, dule10savic, Georgius, gomago, h8propaganda, ikan, ILGromovnik, JOntra, Kubovac, kubura91, KUZMAR, laurusri, lord sir giga, Luka Blažević, milenko crazy north, mnn2, nemkea71, nextyamb, raso7, Regrut Boskica, royst33, ruma, sasa87, shaja1, SlaKoj, slonic_tonic, Srle993, stankolich, Steeeefan, stegonosa, Stoilkovic, tubular, uros, vathra, wolf431, YugoSlav, zdrebac, ZetaMan, 125