Specijalna operacija RF, LNR i DNR u Ukrajini

4093

Specijalna operacija RF, LNR i DNR u Ukrajini

offline
  • Pridružio: 20 Okt 2020
  • Poruke: 120

@marsi
Bice da je tako. Samo odabrani razumeju profu kako razbija svet na staklice…
Taj je bio izgubljen dok sam ja studirao, a to je bilo davnooo.

Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
offline
  • Pridružio: 29 Jun 2009
  • Poruke: 3523

bojank ::
Uz sva postovanja prema profesoru, svako gresi, nekada manje, nekada vise, a on sa onih "20 taktickih nuklearki" je bas pogresio.


Апсолутно тачно...какве нуклеарке у украини..па до рата не би ни дошло...и није му ово једини бисер има их још...

offline
  • Pridružio: 30 Dec 2011
  • Poruke: 129

Milsim, znam u kakvom vremenu zivimo i sta je sve danas normalno, ali neki likovi ovde stvarno nemaju ni malo karaktera ni ozbiljnosti, pa spamuju temu sa milion nekih postova od kojih su vise od 90% totalne besmislice. Pa daj malo se uzdrzite. Varljiva je ratna sreca kako neko rece, niti su Ukrajinci dosli u Podmoskovlje niti je Rusija kapitulirala, aman pobogu. Jeste ukrajinska armija podpomognuta sa NATO-om (na sve moguce i nemoguce nacine) ostvarila odredjene pomake i napravila neke uspehe, ali jos uvek im je 20% teritorije okupirano, anektirano ili kako hocete.

Sa druge strane svi ovi prodori koji su se desili na tom svernom sektoru mogu da budu i mac sa dve ostrice. Rekao sam vec da se ne ponavljam, da batina uvek ima dva kraja, a to su i Rusi sad videli, pa ce im valjda doci iz dupeta u glavu, Ja nekako celo vreme imam utisak da se u Moskvi stvarno ovo dozivljava ko nesto sto se eto kao desava, ali nije to kao nista ozbiljno. Jednom sam cak i rekao, da Rusi moraju prvo da rese rat u svojim redovima, pa ce ovo lagano da pregaze.
Mada, ko zna, sigurno je samo to, da oni vise znaju od nas ovde.

Vratio bih se na onu pricu nakon povlacenja sa severa i pokretanje operacije na istocnom frontu, kada smo svi ocekivali neke prodore sa severa i juga i zatvaranja ukrajinskih snaga u okruzenje. E sad sa obzirom da znamo da je izvrsena mobilizacija u samoj Rusiji i da ce se u svakom slucaju front dodatno ojacati, ko moze da kaze, da to nece upravo sada napraviti, kada su se Ukrajinci zaleteli ovako i po meni otisli i malo preduboko, jer koliko god Rusi nisu mogli da kontorlisu front, ko garantuje da ce oni moci? Pa nemaju ni oni 3 miliona spremnih i obucenih vojnika, a front i nije bas malen, uostalom kolika je samo granica na severu sa Rusijom, ko moze garantovati da nece ponovo biti upad odozgo?
Informacije za javnost kazu da ce u Rusiji biti mobilisano 300.000 ljudi, e sad mozda to bude i milion, kako da znas tako nesto? Mozda na front posalju samo 100k, a mozda dodje i pola miliona i to ne iskljucivo novo mobilisanih, nego vecina aktivnog sastava.

Mislim celi post mi je mozda ovo, mozda ono, ali je stvarno tako, bas kako je do sad i pokazao ovaj sukob, Sve je moguce i mi ovde mozem da analiziramo i diskutujemo i to je ok, ali sta nosi naredni mesec, znaju valjda samo oni koji drze konce u rukama.

Ja sam u svakom slucaju samo u jedno siguran, a to je da ce Rusi ovo da dobiju, uprkos svemu sto se izdesavalo, jer jednostavno moraju i to ce i da urade, pa makar radile i takticke. E sad, sa cim ce se zadovoljiti ja ne znam, ali nebi voleo da sam u kozi Ukrajinaca trenutno.

offline
  • Nixon 
  • Ugledni građanin
  • Pridružio: 03 Apr 2022
  • Poruke: 393

dragon986 ::Ček bre izgubio si Liman i pre toga neka mesta pa jebemu mater valjda neprijatelju pokažeš neku moć gadjaš objekte po Kijevu zgradu Mup-a, GŠ neki kasarnu nešto da pokažeš moć ok ako hoces da sprecis civilne zrtve najavi al gadjaj. Jeste istrosili su dosta raketa al 50 gore dole. Ovo ne vidoh iskreno. Nisu mi jasni uopšte
Ne brini,nisi jedini kome nista nije jasno. Mr. Green
Izgleda da Rusi imaju neku cudnu i meni neshvatljivu retoriku.
U ww2 ih izginu oko 27 miliona (od toga pola civila),sto je van svake pameti.Da su svima dali puske i municiju mogli su pregaziti do Amerike a vecina od tih izginulih nije ni presla rusku granicu.
Istu glupost rade i u Ukrajini sto se tice bespotrebno izgubljenih zivota. Confused
Svi cekaju kad ce vec jednom da pokazu zube,ali izgleda da su im svi poispadali.
Ja bih barem nabacio protezu pa se malo ku*cio. Mr. Green

offline
  • Pridružio: 29 Jun 2009
  • Poruke: 3523

bojank ::

Pogledaj sta se desilu sa Izjumom i Limanom. Ako ti to ne zoves kontraofanzivom, ne znam sta da ti radim.
PS. Vidim da si i dalje isto pravis lud kao pre Mataruske.


У херсону је био неки покушај који се може тако назвати(више ради привлачења пажње запада што се и може видети због толког најављивања-па шта буде)...у харкову је било типа...е руси су оставили овде мало трупа...ај да пробамо нешто...после понижења код херсона...

ПС:Ја своје неистомишљенике не називам лудим...хвала...једноставно остављам простора за своје виђење ситуације...и нит им смештам Wink Zagrljaj и није било никакве Матарушке ма колко би неки волели...није ми јасно што толко друге погађају различита мишљења...брате гурај своје и пичи шта те брига за друге...а не да се кенселују Bebee Dol

offline
  • Pridružio: 21 Jun 2016
  • Poruke: 627

Dok pojedinci raspredaju o Profi, ruski TG kanali panice oko Hersona, bas kao sto su panicili (ispostavilos e sa pravom) oko Izjuma.

offline
  • Pridružio: 02 Mar 2022
  • Poruke: 41

Čekajući Godoa (mobilisane snage) siguran sam samo u jedno: Mobilisanih neće biti 300.000, ništa što Rusi javno objave nije tačno, njih te maskirovke oteraše u zlo, sami sebi više ne veruju. Samo molim Boga da ih onda bude barem 1.000.000, da i tu ne bude nekih neugodnih iznenađenja.
Treba preživeti ove dane, mnogo je teško za sve nas koji smo na strani pravde, razumem ljude koji pišu sa ogorčenjem, ali i dalje verujem u skori preokret, pa jbm mu sunce, valjda nisu svi Rusi nesposobni, i dalje su veća zemlja sa većim potencijalom, bolje naoružana...

offline
  • helen1  Male
  • Anti Malware Fighter Rank 1
  • Master učitelj
  • Pridružio: 27 Avg 2005
  • Poruke: 2335
  • Gde živiš: Novi Beograd

Srle993 ::"Ruske trupe su za dan uništile 43 tenka Oružanih snaga Ukrajine i više od 400 ukrajinskih vojnika na pravcu Nikolajev-Krivi Rog", rekao je Konašenkov.

Ja slusam samo sta kaze srpski Konasenkov, a to je nas clan i drug Frunze. Samo njegovu propagandu slusam.

offline
  • Insan 
  • Elitni građanin
  • Pridružio: 12 Okt 2015
  • Poruke: 1575

hurmiza ::@marsi
Bice da je tako. Samo odabrani razumeju profu kako razbija svet na staklice…
Taj je bio izgubljen dok sam ja studirao, a to je bilo davnooo.


Profa je genijalan, ali jedino je Lazanski imao "uputstvo" za upotrebu profe, znao je da iz profe izvuce najbolje i najkvalitetnije informacije, znao je da ga kanalise, da profa ne odluta, a ovi sadasnji novinari, oni se izgube poslije dvije minute sa profom.

Ljudi nemojte da blatite prof. Milinovica, taj covjek je " za svoga zivota vise znanja zaboravio nego sto sto su ga mnogi za zivota stekli " Ziveli

offline
  • Pridružio: 14 Jun 2022
  • Poruke: 1307

Руси ће негде морати да остану опкољени и да се боре до последњег. Иначе ће Украјинци искористити моментум и направити велики хаос.

Ако реално сагледамо ствари и применимо здраву логику долазимо до закључка да ово што се десило и дешава није само плод лошег система. Већ и издаје.
Мислим да неке структуре унутар Русије руше власт.

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 1331 korisnika na forumu :: 53 registrovanih, 7 sakrivenih i 1271 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3195 - dana 09 Nov 2023 14:47

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: aramis s, Asparagus, babaroga, Bane san, bankulen, bojank, bojcistv, Botovac, comi_pfc, darcaud, DENIRO, Dimitrise93, dmdr, DPera, Duh sa sekirom, FileFinder, Frunze, GandorCC, Georgius, gorantrojka, HrcAk47, ILGromovnik, kikisp, kybonacci, Lubica, LUDI, Luka Blažević, mercedesamg, Metanoja, mile09, milenko crazy north, Mirage 2000N, mrvica78, NoOneEver Dreams, Panter, Parker, pein, RecA, Ripanjac, S2M, ser.hill, Shinobi, Srle993, stalja, Sumadija34, theNedjeljko, Tragač, Trpe Grozni, VJ, Zi0mek, Zobara, zziko, Žrnov