Ukrajina kao novo globalno odmeravanje snaga, 2014, 2015, 2016. godina

2171

Ukrajina kao novo globalno odmeravanje snaga, 2014, 2015, 2016. godina

offline
  • Pridružio: 14 Jul 2014
  • Poruke: 837

Sir Oliver ::Pozitivne vesti su u redu ali daj te malo više šta se dešava na jugu. Do juce sam imao osećaj čitajući ovde da će prorusi da otvore koridor do Krima za koji sat. Gde je izdajnik?? Imam osecaj da je on jedini koji ovde ne piše da bi se svideo drugima.



Na godišnjem sam u Alpama pa nemam vremena sve da pratim. Istina je da je Asov sam pokusao jedan PR Proboj upali u par napuštenih sela i dobili tu po nosu. Na Voiceservas.ru ima slika njih 4 zarobljena od strane ANRa.
Izgleda da se ANR približava nekoj brani kod Svetodarskog. Danas su se Ukrainci morali povuci sa nekih pozicija. Ono selo ispod Krasnog Pahara se cisti. I ako tu uspije ANR jos 2 km ce zbog brane i jezera i to biti zatvoreno. Izgleda mnogo bolje za ANR i sad se nadamo da Političari nenaplaćenih izdaju.



Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
offline
  • Pridružio: 19 Jul 2012
  • Poruke: 1097
  • Gde živiš: Banja Luka

Ljudi zar je moguće da je Ukro armija toliko jadna da oni jutrošnja dešavanja oko Mariupolja nazivaju ofanzivom (izvora ima bezbroj), dok borci Azova navode da su ušli u 4 sela i da su se poslije dejstva opločenaca morali vratiti na početne pozicije.
Zar je moguće da je takvo rasulo među ukrima ?



offline
  • Pridružio: 06 Nov 2010
  • Poruke: 11646
  • Gde živiš: Vranje

Na temu slanja oruzja ukradini sve je receno. Neko je , naprimer belokucni majmun, za. Neko je protiv.

Neko uzdrzan.
A evo sta kaze karikaturista, ocigledno proruski nastrojen...


"Pobunjenici sa jugoistoka ukrajine traze da vise ne saljete tenkove Abrams ukrajinskoj vojsci. Teski su, trose mnogo goriva a i uputstvo za upotrebu je na engleskom..."

offline
  • Pridružio: 24 Maj 2013
  • Poruke: 312

Wrangler ::Ovo SAD boli više od ičega...Ovo su stvari koje će odlučiti ovaj rat. Za koga radi vrijeme ?
http://rs.sputniknews.com/vesti/20150210/161434.html


Ovo je tajna svih tajni.

Vratiti americi nekoliko biliona dolara I sta onda. Sumrak.

offline
  • Pridružio: 23 Avg 2014
  • Poruke: 183

Big Papa ::U kotlu potpuno zatvoreno oko 9.000 vojnika, a procenjuje se da je među njima 2.200 najamnika, Amerikanaca, Poljaka, Belgijanaca, Britanaca, Francuza, Izraelaca i - Hrvata!
Daće bog da psi rata okuse tu zemlju u koju su došli da ubijaju kao na safariju.

offline
  • Pridružio: 08 Avg 2014
  • Poruke: 1379

Zorge ::Пеин почео да кризира - уби га полубан. Smile

Због тога постујем оно што ми је послао преко ПП

pein ::U mestu čeruhino prilikom oslobođenja pronađeno 250 belgjski vojníka sa punom nato opremom procena je da u kotlu ima oko 2500. Nato vojnika kaže da će u naredni par dana biti sve gotovo al se nastupa oprezno zbog minirani zgrada :-)
To je izveštaj jednog drugara koji se bori sa opolčencima u domovini sam pa mi loš internet možda bude i koja slika sa terena kad prođe ban paćemo da okačimo :-)
Švedski snajperista Mikhail Skilt obučava trenutno 7 rvacki boraca da se bore protiv srba koji ratuju na strani opolčenaca za sad više od 25 rvatina ima u azovu koji se bore :-)

A da za peina napravimo neku humanitarnu akciju, da prikupimo par velikih slova , slova h raznih veličina i znakova interpunkcije?!

offline
  • Pridružio: 05 Jul 2006
  • Poruke: 376

dobri covek ::Na temu slanja oruzja ukradini sve je receno. Neko je , naprimer belokucni majmun, za. Neko je protiv.

Neko uzdrzan.
A evo sta kaze karikaturista, ocigledno proruski nastrojen...


"Pobunjenici sa jugoistoka ukrajine traze da vise ne saljete tenkove Abrams ukrajinskoj vojsci. Teski su, trose mnogo goriva a i uputstvo za upotrebu je na engleskom..."





Very Happy

offline
  • Pridružio: 19 Jul 2012
  • Poruke: 1097
  • Gde živiš: Banja Luka

Veoma dobra vijest...raskol na pomolu.

„Билд“: Амерички генерали и дипломате осудили Меркел због „московских будалаштина“

http://ruskarec.ru/news/2015/02/10/bild_americki_g.....37373.html

offline
  • Pridružio: 27 Dec 2013
  • Poruke: 774

ruso ::
Desni Sektor je topovsko meso rezima. Oni to ne vide jer se bore iz ideala. Sustina je u tome da ce sve ovo jednom zavrsiti a sektor je ce imati oruzije. Prema tome htjet ce neke povlastice najprije politicke a vjerovatno i drustvene. A mozda ce predstavljati i direktnu opasnost rezimu jer kako stvari stoje Ukrajina nece biti stabilna drzava u buducnosti. Prema tome oni se prvenstveno salju da se kolju sa oplocnicima. To je neka sustina koju ja vidim. . Ziveli

Слажем се!!!
Исто је било својевремено са талибанима у Авганистану и са исламистима данас у Либији и Сирији.

offline
  • Pridružio: 14 Jul 2014
  • Poruke: 837

cetka ::Big Papa ::U kotlu potpuno zatvoreno oko 9.000 vojnika, a procenjuje se da je među njima 2.200 najamnika, Amerikanaca, Poljaka, Belgijanaca, Britanaca, Francuza, Izraelaca i - Hrvata!
Daće bog da psi rata okuse tu zemlju u koju su došli da ubijaju kao na safariju.



Prestanite se lozit na strane placenike. Koliko se sjecam bilo ih je stotinu na Luganskom Aerodromu pa na Donjezkom a ANR nije nijednog stavio pred kameru. Ja sam citao svuda o tim placenicima ali jos nigdje nisam nijednog vidio zarobljenog. Nesirimo informacije koje nas poslje stavljaju u losju poziciju. Pogledajte Ukraince. Od Milion Rusa koji se u Donbasu bori nisu jos nijednog zarobili.

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 1283 korisnika na forumu :: 38 registrovanih, 8 sakrivenih i 1237 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3195 - dana 09 Nov 2023 14:47

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: 357magnum, AC-DC, ajo baba, Apok, Atomski čoban, Bobrock1, Brana01, BRATORIII, Bubimir, Djokkinen, doktor1964, DonRumataEstorski, Excalibur13, FileFinder, flash12, frenki1986, goxin, Insan, Istman, kolle.the.kid, krkalon, Kubovac, kunktator, Mi lao shu, Mikulino, milenko crazy north, pein, samsung, ser.hill, Smajser, StepskiVuk, suton, Trpe Grozni, vathra, voja64, wolf431, žeks62, 79693