Specijalna operacija RF, LNR i DNR u Ukrajini

4511

Specijalna operacija RF, LNR i DNR u Ukrajini

offline
  • Kvazar 
  • Novi MyCity građanin
  • Pridružio: 30 Sep 2022
  • Poruke: 21

Od početka ove priče,pratim ovog momka.Sve što je pričao od početka se pokazalo istinito,tako da nisam bio optimista kako su većina bila na početku.Nacionalista,podržavao akciju ,ali i kritičar nesposobnosti vojnopolitilčkog rukovodsta Rusije.Pratim ga redovno,I tu se informišem od februara uz neke dodatne kanale.
youtube.com/watch?v=fEWEnPLxGNg

Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
offline
  • Pridružio: 31 Dec 2011
  • Poruke: 5386

Razno raznih cvjetova ima, ima jedan puzavac, hoja ako se ne varam mu naziv. Procvjeta jednom ako u 10 godina, cvijet lijep, mali fini cvijetići…al smrdi da te vrag ubije.
Tamna zvijezdo 101… vjeruj ti u koje god cvijetove želiš, mirišljave, lijepe, smrdljive il ružne.
RF vjerujem da ti vidio nisi niti si je upoznao, tako da cvijeća ima raznog

offline
  • Pridružio: 26 Mar 2022
  • Poruke: 3097

https://twitter.com/copemuch/status/1588256478195916801

+18

https://twitter.com/copemuch/status/1588256959542996992

offline
  • Pridružio: 07 Nov 2013
  • Poruke: 5241

darkstar101 ::Drug pukovnik ::Bio ja ozbiljan ili neozbiljan…dok god je 0:1 pa i 0:0 Ukrajina je disfunkcionalna tvorevina (sličnost Gruzija) i toj tvorevini nema nade…samotrunjenje neminovno
Nema tih para zapada koji trulež mogu u miris pretvoriti
Da.....U RF cvijeta tisuću cvijetova. Ne bi škodilo malo objektivnosti.


ma kakvo te cvijeće spopalo , kopriva i trnje, ali je na zapadu još gore, pogledaj one klošare i beskučnike , one debele tetkice po americi. Tko je tu sposoban za dugotrajni rat , tko je tu u stanju da obriše guzicu sa listom, a ne troslojnim mirišljivim bezdrvnim papirom.

Ameri kao što sam u šali napisao samo donacijom svakom rusu po milju dolara mogu dobiiti 100 miliona rusa na svoju stranu, i to naoružanih. Mr. Green

pukovniče ono sa ozbiljnim pitanjem bi šala mala s moje strane.

offline
  • Pridružio: 01 Jan 2012
  • Poruke: 102

Napisano: 03 Nov 2022 20:50

Drug pukovnik ::Razno raznih cvjetova ima, ima jedan puzavac, hoja ako se ne varam mu naziv. Procvjeta jednom ako u 10 godina, cvijet lijep, mali fini cvijetići…al smrdi da te vrag ubije.
Tamna zvijezdo 101… vjeruj ti u koje god cvijetove želiš, mirišljave, lijepe, smrdljive il ružne.
RF vjerujem da ti vidio nisi niti si je upoznao, tako da cvijeća ima raznog
Nemojte biti previše sigurni. Možda se nekad vratite na posao u RF.

Dopuna: 03 Nov 2022 20:53

raketaš ::darkstar101 ::Drug pukovnik ::Bio ja ozbiljan ili neozbiljan…dok god je 0:1 pa i 0:0 Ukrajina je disfunkcionalna tvorevina (sličnost Gruzija) i toj tvorevini nema nade…samotrunjenje neminovno
Nema tih para zapada koji trulež mogu u miris pretvoriti
Da.....U RF cvijeta tisuću cvijetova. Ne bi škodilo malo objektivnosti.


ma kakvo te cvijeće spopalo , kopriva i trnje, ali je na zapadu još gore, pogledaj one klošare i beskučnike , one debele tetkice po americi. Tko je tu sposoban za dugotrajni rat , tko je tu u stanju da obriše guzicu sa listom, a ne troslojnim mirišljivim bezdrvnim papirom.

Ameri kao što sam u šali napisao samo donacijom svakom rusu po milju dolara mogu dobiiti 100 miliona rusa na svoju stranu, i to naoružanih. Mr. Green
A čujte. Ima klošara, beskućnika i narkomana u svakoj državi na svijetu. Ali osobno nikad ne bih volio u SAD-u živjet.

offline
  • Pridružio: 09 Sep 2014
  • Poruke: 1303

Ситуација у правцу Угледара
до краја 03.11.2022

🔻Услед извлачења резервног састава Оружаних снага Украјине на линију фронта, темпо напредовања Оружаних снага РФ је опао. Ситуацију компликује лоше време са бљузгавицом, што намеће ограничења у кретању опреме и снабдевању снага које су напредовале.

▪У Павловки се настављају интензивне борбе у згради: улице могу да мењају власника неколико пута дневно. Оружане снаге Украјине и даље контролишу северну периферију села, Оружане снаге Руске Федерације – остало.

▪У Павловки и околини, припадници маринаца и ОБТФ-а ДНР, као и армијске авијације Ваздушно-космичких снага Русије, уништили су 3 тенка, 2 борбена возила пешадије и до 60 непријатељских ловаца.

▪Под Новомихајловком, Оружане снаге Украјине кренуле су у контраофанзиву како би повратиле положаје изгубљене прошле недеље. Јединице моторизоване бригаде ПВО су одбиле напад, уништивши 2 украјинска оклопна транспортера и приморавши непријатеља да се повуче дубоко у село.


Војни експерт Борис Рожин о главним тачкама током специјалне војне операције Руске Федерације у Украјини у 21.00 по московском времену 03.11.2022, специјално за канал Военкор Котенок З @военкорКотенок:

1. Авдеевское смер.

Борбе за Водјаноје, Первомајское и Искусни. Нема значајних промоција. Борбе се развијају на позициони начин са малим напредовањем јуришних група.

2. Угљеник.

Офанзива Оружаних снага РФ се заглавила у Павловки. Још увек није било могуће избацити непријатеља из остатка села. Такође, још није било могуће успоставити пуну контролу ватре над путем за Угледар. Борбе за утврђена подручја код Новомихајловке се настављају.

3. Артемовск.

Борбе за утврђена подручја у близини Искусног и у зони индустријске зоне на источној периферији.
Промоција у Курдјумовку још није донела посебне дивиденде. Непријатељ ротира разбијене јединице у Артемовску. Покушаји контранапада северно од града завршени су неуспешно за АПУ.

4. Соледар/Северск.

Ситуација се није много променила. Позиционе борбе се настављају без већег напретка.
Уличне борбе у Соледру и позиционе борбе на подручју ​​Спорне и Белогоровке.

5. Кременнаиа.

Локалне борбе код Терне и Торског настављају да везују непријатељску иницијативу у правцу Кременне. Оружане снаге Украјине врше прегруписавање у правцу Сватовског како би покушале да пробију фронт у правцу аутопута Сватово-Кременнаја, као и да понове напад на Таволжанку.

6. Херсон.

Ситуација без битних промена. Непријатељ наставља да изводи мале нападе и извиђања у борби, али без значајнијих резултата. Наше трупе настављају да стоје на истим позицијама у позадини гласина о повлачењу из Херсона. Непријатељ појачава гранатирање подручја Антоновског моста и насеља на Дњепру.
https://t.me/voenkorKotenok/42329

Амерички стратешки извиђачки дрон РК-4 Глобал Хавк лебди поред обале Крима.
PS Ostatak teksta sa psovkama besnog Rusa na TG kanalu(Операция Z) Smile
https://t.me/c/1552544518/7678

offline
  • Pridružio: 31 Dec 2011
  • Poruke: 5386

Mene je danas posao mnogo izjebo pa sam ljut…i mnogo želim da se vratim u RF raditi posao…neki su danas dobili 1 na testu pa su ljuti…velika je to razlika

Dosta za danas i za naredne dane…

Raketaš…ma sve jasno, kako rekoh gore, danas me ukucalo pa sam ljut

offline
  • Sad radim sve ono što pre nisam stizao.
  • Pridružio: 17 Maj 2006
  • Poruke: 25670
  • Gde živiš: I ja se pitam...

Људи, кад вам дође жута минута, боље то решавајте на ПП. Везујете нам руке. Видим да се и члановима с деценијским стажом овде омакне четовање. Уздржите се. Прочитајте поруку, погледајте наслов теме...за почетак. И помислите да и ми модератори желимо да будете и даље овде и дајете свој допринос, али не боцкањем, већ онако, како најбоље знате.
ОК? ОК...
Ziveli

offline
  • Pridružio: 08 Dec 2011
  • Poruke: 1959
  • Gde živiš: Novi Travnik - ex Pucarevo

Kako da se netko osjeća normalno ako postoji naznaka da će Rusi napustiti Herson?

- 1 maj veselje i obavijest da je oslobođena cijela Hersonska oblast te manji dijelovi Nikolajevske.
- 3 maj najava referenduma za do kraja godine
- 5 maj vratili grb od ruske imperije za hersonsku oblast
- Referendum (sad nebitno kakav)
- Proglašenje hersonske oblasti teritorijem RF
- Evakuacija stanovnika
- Preseljenje ostataka Potemkina iz Hersona, inače osnivača Hersona, Odese, Nikolajeva...
- Mogućnost potpunog povlačenja.

Ili je vijest lažna (nadamo se), ili smo opet na pragu nekog velebnog poteza ruske politike koji više ni stvoritelju nije jasan....

offline
  • alchemy
  • Pridružio: 06 Jul 2009
  • Poruke: 4923
  • Gde živiš: Novi Sad

Разјашњење поводом заставе на згради администрације у Херсону.

Администрација, тј како Руси зову ОГА (областная государственная администрация) је тренутно измештена у град Геническ из разлога безбедности по људе који раде тамо. Мислите да Украјинци немају координате зграде и да не би долетео плотун хајмарса приликом заседања скупштине на пример? Овамо су ван домашаја Укр артиљерије и могу да раде на миру.

А битно је да се потурају приче и кују се разне теорије. За сваки поступак или дешавање на терену постоји рационално објашњење.

Такође, ваљда сте видели овај снимак. У питању је постављање застава нова 4 субјетка који су сада постали део Русије у згради Савета федерације

линк за снимак

Да, баш ми се чини да ће да батале Херсонску област. Bebee Dol

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 736 korisnika na forumu :: 6 registrovanih, 0 sakrivenih i 730 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3195 - dana 09 Nov 2023 14:47

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: goxin, Koridor, Miškić, opt1, vobo, yrraf