Specijalna operacija RF, LNR i DNR u Ukrajini

4615

Specijalna operacija RF, LNR i DNR u Ukrajini

offline
  • Pridružio: 09 Sep 2014
  • Poruke: 1309

Evo i Zarkovica uzivo iz Donbasa
https://youtu.be/-9rUJ-hzb1A

Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
offline
  • Pridružio: 14 Jun 2022
  • Poruke: 1307

На основу чега ви изводити закључе о расположењу грађана Русије као и о борбеном моралу руских војника? Озбиљно питам.

offline
  • Pridružio: 20 Jun 2018
  • Poruke: 1820

stemark ::Догађања у Украјини су најспореднија у овом рату.

Напротив! Одговор ће стићи само са ратишта.

offline
  • Pridružio: 23 Avg 2022
  • Poruke: 201

specijalac91 ::Jel misliš na onaj ugled koji su stekli povlačenjem sa sjevera ili možda ugled koji su dobili tako što su im potopili RK "Moskva" ili možda ugled poslije napada na Krimski most ili možda ugled koji je Rusija ostvarila poslije gubitka 1/3 teritorije i gradova u Harkovskoj regiji ili ugled koji im rate kad vidimo kako napreduju ili možda ugled kad vidimo koju opremu nose i kako ostavljaju tehniku? Ne znam tačno na koji od ovih ugleda si mislio????

Ugled sto su stali na crtu globalnim siledzijama i mijenjaju svjetski poredak

Ukrajina je mali dio toga, a i tu pobjedjuju. Imaju 4 nove oblasti. :-)

offline
  • Kinkou 
  • Novi MyCity građanin
  • Pridružio: 31 Avg 2018
  • Poruke: 17

Na Telegram Wagner grupi kažu da su Ukrainci već ušli u Herson.
Znači mozemo da očekujemo novu Buču za par dana...

offline
  • Artiljerac
  • Pridružio: 07 Nov 2009
  • Poruke: 3128

Riter objasnio povlacenje...moze biti i zamka.

offline
  • Pridružio: 28 Feb 2022
  • Poruke: 323

Углавном, украјински рат је показао да је мржња већи мотивациони фактор од љубави. Што се тиче руских тајкуна, не могу да верујем да их држава не може контролисати. Иако, све ово што се дешава око Украјине иде у прилог томе да унутар руског друштва постоје различити интереси и разне струје које под хитно треба преваспитати.

offline
  • Pridružio: 30 Dec 2011
  • Poruke: 129

U ovom ratu izmedju dva slovenska naroda ja sam podrzavao i dalje podrzavam Ruse iz poznatih, milion puta recenih i sazvakanih razloga, da ih ne ponavljamo sad, ali otprilike smo mogli ovih dana na delu da vidimo kako to izgleda kad racunas na rusku zastitu. Ovde pre svega mislim na zanosenje nas kao naroda, da ce ako sutra krene neki novi sukob na Kosovu, da ce Rusi da nas podrze, posalju boga oca...bas kao i kroz istoriju sto su....nema od toga nista i tu stavljam tacku.

Sa druge strane ovo palamudjenje kako su oni doneli procenu da je pametnije ovo od toga da brane je klasicna kenjaza da prostite na izrazu. To se u slobodnom prevodu kaze da bi dobili po tamburi, da su ostali i da bi se onda zaljuljale fotelje bratiji u Kremlju. Ovako idu linijom manjeg otpora, kao eto mi smo procenili, bla, bla, bla, a ustvari su procenili da ovako jos uvek mogu da prodaju neku pricu njihovom javnom mjenju i nastave da jasu taj narod tamo i sklone jos ko zna koliko milijardi "DOLARA"(posto jelte imaju toliko poverenje u rublje)...
Prosto zalosno, najveca i najbogatija (misli se na prirodna bogatstva) zemlja na svetu a procenat siromasnog stanovnistva na nivou africkih zemalja.
No sve ce biti bolje iduce godine 9 Maja, kad prefarbaju tu tehniku i isparadiraju crvenim trgom.

Al da ne pomisli neko da su sad ovi Ukrajinci neka sila, oni su jos veca propast, dobrim delom ogromni nacisti a i ovi Frankestajni preko bare su im zavrnuli jaja pa nemaju izbora i ginu ko muve bez glave.

Sve u svemu svaka nova vest sa fronta je sumornija od sumorne zime koja kuca na vrata.

Za sledece povlacenje, ulazem kviska na zaprosku nuklearnu elektranu....ako me razvoj situacije demantuje, javno cu da se izvinim...

offline
  • Pridružio: 20 Jun 2014
  • Poruke: 7982
  • Gde živiš: Zagreb

Karla ::Problem je što tg kanali kao što su Ribar i ostali sve znaju, koja Ukrajinska jedinaca gde ratuje, gde je kolika koncentracije trupa, gde su vozila, gde je municija, gde su pontonci, ali Ruska vojska očigledno ne zna.. Pa kad se setim samo Krasnog Limana i mapa gde ga danima okružuju, a Rusi besumučno gađaju Odesu, Nikolajev, Dnjepar, a na Limanu ništa dobro mi nije bilo, prestao sam da se nerviram, nek rade kako misle da je najbolje pa kako bude biće
ja sam zapamtio kako je Dima military channel mjesec dana svaki dan govorio kako se koncentriraju velike snage u Harkovu, kako se oklopna vozila skrivaju u stanicama metroa, a onda kad je krenuo napad, ruska vojska se odjednom našla potpuno zatečena...

offline
  • Pridružio: 09 Sep 2014
  • Poruke: 1309

Повлачење Руске војске ставиће три важна пута са Крима, као и неколико руских логистичких објеката и складишта муниције у домет ракетних система које је испоручио Запад.

Пошто су Руске снаге напустиле десну обалу Дњепра, онда ће граница Крима и копна бити на удаљености од око 72 километра од најближих положаја Оружаних снага Украјине(приказ на карти )

Домет ХИМАРСа је 80 километара.

Видећемо шта је замисао руског генерала Суровокина у данима и недељама које долазе.
https://t.me/SrbijaRusija/9647

Пољски генерал Бенек о ситуацији у Херсону

Руси маме Украјинце у замку.

▪️Пољски генерал Мечислав Бенек не верује у повлачење руских трупа из Херсона, изјавио је то у интервјуу за Газета.пл.
„Имамо посла са симулираним повлачењем“, рекао је он и додао да је цела ствар изгледала веома сумњиво.
Генерал сматра да је могући сценарио делимично повлачење и напуштање „замки“ – мина и скривених ватрених положаја. „Питање је да ли ће Украјинци насести на овај трик“, рекао је Бенек.
https://t.me/SrbijaRusija/9646

[ Album ]
Руска војска удара са леве обале на Оружане снаге Украјине у Херсонској области. Експлозија има и у области Херсона и Каховке.
https://t.me/SrbijaRusija/9650

Шест снажних експлозија на Антоновском мосту

Оружане снаге Украјине настављају гранатирање
Антоновског моста. Дописници Рсдовке јављају да су ОСУ 6 пута погодиле Антоновски мост.
https://t.me/SrbijaRusija/9648

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 896 korisnika na forumu :: 18 registrovanih, 2 sakrivenih i 876 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3195 - dana 09 Nov 2023 14:47

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: 357magnum, _Sale, A.R.Chafee.Jr., bobomicek, dekan.m, Dimitrise93, DragoslavS, Koridor, Lazarus, Milos82, Mixelotti, mnn2, mrav pesadinac, novator, paja69, vathra, yrraf, zziko