Specijalna operacija RF, LNR i DNR u Ukrajini

4936

Specijalna operacija RF, LNR i DNR u Ukrajini

offline
  • Sad radim sve ono što pre nisam stizao.
  • Pridružio: 17 Maj 2006
  • Poruke: 25611
  • Gde živiš: I ja se pitam...

mercedesamg ::^ ^ pogrešan izraz je upotrijebio - da je nokaut ne bi bilo više borbe, to bi bilo to odnosno gotovo.
Nokdaun je izraz koji je trebao.


Волим што имамо овакве мудрице на форуму... Ziveli Украјинци гину, води се крвави рат који је почео још 1945. а ви пишете о нокауту и нокдауну. Наздравље!

Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
offline
  • Pridružio: 02 Jun 2013
  • Poruke: 3803

Sirius

Otkud Ukrajinci? Zar ne ginu Rusi sa jedne i druge strane, to je vladajuća teorija bila do sada. Koliko znam Ukrajince mi ovde negiramo, to su Rusi samo u zabludi.

offline
  • Pridružio: 23 Dec 2006
  • Poruke: 12559

flokac ::Nema sumnje da u modernim zapadnim sistemima tipa HIRMAS .... , sjede i sa njima upravljaju dobro obuceni ameri , briti .... , isto tako se vjerovatno vode kao dobrovoljci koji su napustili NATO OS ali i oni kao i Ukrajinske OS dobijaju komande od NATO tako da .....

To su puka opravdanja Rusa, cuj molite te natovci su na tim HIMARS sistemima pa mi gubimo rat.
Ista prica ko o nekakvih nato generalima, placenicima i itd koji su direktno u ratu. Pa majku mu da ratuju sa NATO-om pa ko bi ratovao za NATO? Neki Afikanci ili Azijati? Jok isti ti na koje se sad Rusi zale iako jos ni jedan general nije nadjen ali dobro.

Ispada da je Rusija u fazonu kalimero, nepravda ne daju nam da pobedimo?!? To cmizdrnje i sve gluplji izgovori plus svako malo pretnje nuklearnim ratom jer im na frontu ne ide su mi ogadili Rusiju.

offline
  • Pridružio: 14 Jun 2022
  • Poruke: 1307

Нема пуно извештаја о овим нападима.


Удари дронова на украјинске објекте у 12:00 по московском времену 14. децембра 2022.

После дуже паузе, украјински градови поново чују претеће звуке Геранијума.
У Кијеву је било немирно јутро, посебно у Шевченковском округу – „херојска” ПВО је оборила један од дронова, чија је олупина оштетила „две административне зграде”.

💥 Тренутно се зна о експлозијама у:

— Кијеву
— Кијевској области
— Житомиру
— Житомирској области
— Запорожје
— Запорошкој области
— Днепропетровску
— Кривом Рогу
— Харкову
— Виницкој области

@реадовка

offline
  • Pridružio: 22 Jan 2012
  • Poruke: 1421

raketaš ::

Moj pokojni otac je bio politički komesar jedne elitne partizanske brigade, koja je ratovala sa švabama i ustašama po Slavoniji. Pred kraj kad više nije mogao sam voziti ja sam ga vozio po tim vukojebinama i odavali bi poštu njegovim palim suborcima za dan Armije , i tada sam shvatio i saznao jednu vrlo svirepu istinu , većina od tih palih boraca je imala dva groba jedan u kom je bilo tijelo , a drugi u kom je bila glava. Jedini način pokapanja koji je štitio obitelj palog borca je bio taj. Teško je truplo od 80 kila zakopati a da se ne vidi friško kopani humak, i to bi ustaški lešinari otkrili i onda razvlačili truplo po selu , ali bez glave je truplo bilo neprepoznatljivo.

Ako je on tu metodu zaštite provodio kao politički komesar 1943 godine , onda je sigurno kao profesor taktike na višoj vojnoj akademiji to iskustvo prenio na svoje pulene -slušaoce razno raznih kurseva.

Dakle zato nema svjedoka ni dokaza direktne umješanosti američke vojske u ovom ratu , već tu i tamo iskrsne neki plaćenik.


Pre par meseci jedan član je primetio na izvesnom broju snimaka, trupla bez glave ili sa takvim oštećenjem istih do neprepoznatljivosti. I postavio je pitanje u vezi toga. Ovo što je raketaš sad napisao možda objašnjava tu pojavu.

offline
  • Pridružio: 14 Jun 2022
  • Poruke: 1307

mean machine
"To cmizdrnje i sve gluplji izgovori plus svako malo pretnje nuklearnim ratom jer im na frontu ne ide su mi ogadili Rusiju."

Иначе си до сада волео Русију. 🙂
Ко цмиздри и тражи изговоре? Коме не иде на фронту? Ко прети нуклеарним ратом? Ко то ради? Руси? Или неко други кроз разне медије и друштвене мреже?
Људи који су против Русије стално понављају исте приче како је Русија пропала, како губи рат, како нема муниције, како прети нуклеарним оружјем... Како је у западним медијима тако је и на овом форуму.
И стално се спинује.

offline
  • Sad radim sve ono što pre nisam stizao.
  • Pridružio: 17 Maj 2006
  • Poruke: 25611
  • Gde živiš: I ja se pitam...

dragon986 ::Sirius

Otkud Ukrajinci? Zar ne ginu Rusi sa jedne i druge strane, to je vladajuća teorija bila do sada. Koliko znam Ukrajince mi ovde negiramo, to su Rusi samo u zabludi.


Историја не негира Украјинце већ државотворност Украјине. Најкраће речено. Не може краће, часна реч! Ziveli

offline
  • Pridružio: 13 Jan 2012
  • Poruke: 2222

kod amera, engleza, poljaka ne bi se digla dreka po medijima kad bi porodice tih umrlih pocele da se pitaju gde su oni??

tu i tamo izgine neki dobrovoljac, za koga cela familija zna da je otisao kod ukra.
a vi pricate u gomili mtrvih. da je tako, vec bi neko digao glas u tim zemljama.
ipak su tamo novinari ludi za pricama koje imaju neku dozu istine u sebi.

pada diskusija sve nize, od vojnih tema i rata smo presli odavno na babu vangu, tracanja, izmisljotine, propagandu bez dokaza. kad citam izvestaje ruskog i ukro generalstaba, ko bajke neke da citam, dodje do carke, ispali se dva metka, i 5 granata i pogine 200 ljudi bez pardona a ostali zavrse kod psihijatra punih gaca. i to sve bez nekog validnog dokaza se tvrdi.

offline
  • Pridružio: 04 Avg 2014
  • Poruke: 50

Rusija nece, ne smije i ne moze izgubiti ovaj rat.

offline
  • Sim.a 
  • Legendarni građanin
  • Pridružio: 29 Avg 2009
  • Poruke: 2973
  • Gde živiš: Zemlja čuda

"Историја не негира Украјинце већ државотворност Украјине. Најкраће речено. Не може краће, часна реч! Ziveli"

Nisam ja tako razume VVP onaj dan kad je počelo.
Možda je problem bio u prevodu Wink

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 1264 korisnika na forumu :: 54 registrovanih, 11 sakrivenih i 1199 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3195 - dana 09 Nov 2023 14:47

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: -[CoA]-, A.R.Chafee.Jr., Acivi, aramis s, babaroga, Bobrock1, bojankrstc, Brana01, cifra, comi_pfc, dankisha, DENIRO, Dimitrije Paunovic, Dimitrise93, Djokkinen, Doca, doktor1964, DonRumataEstorski, Fabius, Georgius, HogarStrashni, hooraay, hyla, ILGromovnik, krkalon, kunktator, Kure126-7, Kvazar, kybonacci, Lieutenant, ljubacv, Metanoja, milenko crazy north, Miroljub1979, MiroslavD, Mixelotti, mkukoleca, Motocar, nemkea71, nenooo, raptorsi, ruma, sabros, Sančo, sap, Smajser, srbijaiznadsvega, stalja, suton, tmanda323, Trpe Grozni, uruk, voja64, Zi0mek